Ірина 🦋

Що приховує в собі ведмежа?

Що приховує в собі ведмежа?

Скажу відразу, я не фанат ароматів від Moschino 🇮🇹, останній раз я їх купувала ну дуууже багато років тому 😉

Більшість їх ароматів, які у мене були, це в основному свіжі весняно-літні фруктово-квіткові цитрусові аромати.

Забігаючи наперед скажу, що це ведмежа 🐻‍❄️ не стало для мене винятком.

Серія з цими ведмедями дуже розпіарена блогарами, особливо чоловічий аромат у чорному ведмеді Toy Boy Moschino 🖤, хоча аромат був заявлений як чоловічий, вже тільки з-за його флакона припускаю що жінки купують його частіше 😂, хоча сам аромат цілком собі унісекс 👩‍❤️‍💋‍👨, я робила до нього кілька підходів у магазині, але все ж таки... не мій аромат.

Повернемося до білого ведмедика Moschino Toy 2 🐻‍❄️, мила інфантильна упаковка, не скажу що я фанат таких флаконів з парфумами, але все ж таки він милий і не звичайний, таких у моїй великій парфумерній колекції ще немає. А Moschino любить створювати незвичайні флакони для своїх парфумів.

Моє знайомство з цим ароматом відбулося завдяки парфумерним блогерам, у яких величезні колекції нішевих парфумів, але всі твердили про цих ведмедів, якась вежмеда змова 😂

Флакон із важкого скла, деякі частини у нього матові, кришка у вигляді голови з матового пластику, велика та важка. Об'єми 30,50,100ml та милі маленьки мініатюри на 10ml та 5ml. Є ще фірмові пробники на 1 ml

Що приховує в собі ведмежа?

Аромат випущений: в 2018році

Парфумери: Alberto Morillas та Fabrice Pellegrin.

Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні, жіночий
Початкова нота: Магнолія, Мандарин, Яблука Гренні Сміт
Нота серця: Пелюстки жасмину, Півонія, Смородина
Кінцева нота: Amberwood, Мускус, Сандал

На старті я чую сочне 🍏 зелене яблуко та мандарин🍊, але на жаль лише перші кілька хвилин. А шкода, що верхні ноти так швидко злітають, я люблю яблучні ноти в ароматах, вони надають свіжості.

Потім залишається якась невиразна ягідна кислинка, можливо, це заявлена ​​біла смородина і додаються квіткові ноти.🌸 Я не шанувальник явних квіткових ароматів, але тут квіти ненав'язливі білі легкі.

Далі цей аромат починає пахнути квітково-деревно-мускусно. Мускус тут не важкий і не брудний, він білий 🤍, надає аромату ноти чистоти, але без мильності 🧼, мильність я не витримую в ароматах 🥴. Для мене він пахне як догляд, як шампунь або гель для душу з нотою свіжості 🫧. Можливо, як приємний кондиціонер для білизни.

Я часто використовую його вдома після душу 🛁, щоб продовжити цей аромат чистоти та свіжості. Для мене це аромат на теплу пору року, тепла весна-літо 🌞

Можу використовувати його, коли не хочеться пахнути якимось парфумом, як би смішно це не звучало 😂 Також ношу його з білою футболкою👕 або білою сорочкою 👔

Шлейф має досить інтимний, не гучний. Стійкості на мені не дуже велика, скільки точно не скажу, тому що мені не вдавалося засікти він дуже несподівано з мене пропадає, думаю протягом кількох годин, зазвичай на мені всі аромати триматися довго. Хоча на парфумерних сайтах бачу, що більшість відзначають його стійкість 3-6 годин.

Для любителів цього аромату або на подарунок 🎁, можна купити не тільки парфум, але й гель або лосьйон для тіла. Також Moschino випустив вже готові набори з цими засобами, щоб посилити аромат.

Також цей аромат порівнюють з нішевим парфумом Blanche Byredo, на мій погляд аромати різні, зі схожого в них хіба напрямок чистоти. Якщо Toy 2 це більше про доглядові засоби, то Blanche більше про прання 🧺, він більш мильний 🧼, порошковий.

🖤 Moschino Toy Boy заявлен як чоловічий, але унісекс, деревно-пряний аромат 🪵

🩷 Moschino Toy 2 Bubble Gum жіночий, квітково-фруктовий, аромат жуйки 🍭

🌈 Moschino Toy 2 Pearl остання новинка 2023року, унісекс цитрусово-деревний 🍋