lido444ka

Shakylab: гелі для душу, креми та олійка для тіла

Shakylab: гелі для душу, креми та олійка для тіла

пару місяців тому була акція: купи продуктів від Shakylab на 250 грн та отримай антицелюлітну олійку для тіла "Slimming", а я як раз шукала смачні комбо гель + крем для душу, а подарунок то взагалі святе 😂

гелі для душу доволі рідкі, добре піняться, не сушать шкіру, аромати доволі сильні, синтетичні, але на тілі не залишаються.

  • Tropical drink: солодкий, з кислинкою, манго + ананас, трохи кокос, мені нагадує ароматизатори в енергетиках.
  • Strawberry shake: дуже солодкий, полуниця + вершки, морозиво, мені нагадує чай "Полуниця з вершками".

креми-суфле для тіла мають повітряну, але жирненьку текстуру, маленький об'єм як для тіла, гель явно закінчиться раніше, але розхід теж не великий. вбираються швидко, добре зволожують, аромати дуже сильні, також синтетичні, на тілі лишаються. рекомендую наносити на вологу шкіру, так буде легше розподіляти по тілу

  • Exotic tsunami: дуже солодкий, з невеликою кислинкою, банан + диня, трохи ананас та кокос, як і в гелі мені нагадує ароматизатори в енергетиках.
  • Strawberry clouds: супер солодкий, аж приторний, полуниця + вершки, морозиво, як і в гелі мені нагадує чай "Полуниця з вершками".

антицелюлітна олійка для тіла "Slimming" рідка, вбирається швидко, розхід невелкий, пахне шкуркою апельсина, нагадує аромат ефірної олії. особисто я не вірю в антицелюлітну дію, використовую для масажу та додаткового зволоження.

тропічне комбо непогане, на літо підходить. щодо полуничного сету в мене змішані почуття, аромат ну дуже солодкий і більше підійде на весну. брати нових продуктів від цієї марки не планую, та і я люблю експериментувати з ароматами та текстурами.