Чистикова Дар'я

Парфумований дезодорант Musk & Vetiver

Парфумований дезодорант Musk & Vetiver
Парфумований дезодорант Musk & Vetiver

Чоловік обожнює бренд Barbers, тому пройти повз новиночки, а саме парфумованого дезодоранту, просто не було шансів. Розповідаю детальніше ⬇️

Цей дезодорант у формі стіку, представлений у вигляді глянцевого флакончика з міцного чорного пластику, дизайн аналогічний іншим засобам бренду Barbers. Кришечка відкручувальна, об'єм складає 50 мл. Механізм висову засобу працює плавно та справно.

У стіку колір бірюзовий, за текстурою щільній, при відносно спекотній погоді сам по собі не тане.

Обраний аромат має назву Musk & Vetiver, мені він злегка пряний, ненав'язливий, такий чоловічий аромат з деревними нотками та легким натяком на свіжість. Взагалом дуже приємний.

По складу з корисного є пропіленгліколь (Propylene Glycol), який зберігає вологу і забезпечує комфортне нанесення, а також триетилцитрат (Triethyl Citrate) та етилгексилгліцерин (Ethylhexylglycerin), що допомагають контролювати та зменшувати запах завдяки своїм антибактеріальним і антимікробним властивостям.

Не менш важливо, що цей дезодорант не містить алюмінію, спирту та парабенів 👌

У використанні він приємний, плавно та м'яко наноситься, на мить дарує приємну прохолоду та освіжаючий ефект. Швидко вбирається, не залишаючи жодних слідів. Витрата виходить дуже економічна.

Аромат активно відчувається при нанесенні, потім при близькому контакті його ледве відчутно. Так він поступово стихає, буквально за кілька годин я не чую абсолютно ніякого запаху, в тому числі і запаху поту 👌

Звичайно я не могла не спробувати його в ділі. По моїм спостереженням він блокує запах поту на 8-10 годин та значно зменшує потовиділення. Звичайно після тренування чи підвищеної фізичної активності пахви не будуть прям сухими, але великих темних кіл на футболці теж не буде.

Суттєвих мінусів я взагалі не знайшла. Мені сподобався, чоловік теж в захваті, як і від інших засобів бренду.

Підсумовуючи можу сказати, що це гарний варіант дезодоранту на щодень як для чоловіків, так і для жінок. Беріть на замітку 😉