OKazkova

Ефективне вгамування пухнастості

Ефективне вгамування пухнастості

Давно не користувалась подібними засобами, бо вважала, що гарних бальзамів і масочок з натуральним складом має бути достатньо для охайного вигляду волосся. Але відтоді як почала його фарбувати, то помітила підвищення пухнастості. Звичні засоби вже не давали очікуваних м’якості та гладкості. Та й літнє сонечко зробило свій внесок. А тим часом красуні у клубі дуже схвально відгукувалися про засоби для волосся від Joko Blend. Тож я вирішила теж спробувати і обрала флюїд "Рідкий шовк"😏

Пакування. Срібляста пляшечка об’ємом 50 мл зі зручним дозатором та кришечкою. На наліпці вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, протипоказання, умови зберігання та склад.

Склад засобу збагачений цінними інгредієнтами для живлення, відновлення, захисту та краси волосся: олія зародків пшениці, гідролізований шовк, олія жожоба, гідролізований протеїн пшениці, D-пантенол, екстракт орхідеї. Також у складі є Dimethiconol для захисту, полегшення розчісування, блиску та м’якості волосся. І є емоленти, консервант та віддушка.

Спосіб застосування. "Невелику кількість засобу розітріть в долонях і рівномірно нанесіть на вологе або сухе волосся по всій довжині, приділяючи увагу кінчикам. Не змивайте". Я зазвичай наношу флюїд після миття волосся, коли воно вже майже висохло.

Консистенція, аромат. Флюїд має ніжний, приємний косметичний аромат. Консистенція густенька, маслянисто-силіконіста. Засіб легко розтирається долонями та розподіляється по волоссю та добре вбирається. Якщо використовувати помірну кількість, то він не склеює та не робить “жирного” ефекту.

Ефект та враження:

✨ цей флюїд вгамовує пухнастість

✨ полегшує розчісування

✨ надає охайнішого вигляду

✨ робить волосся м’якеньким та приємним на дотик

З флюїдом "Рідкий шовк" моє фарбоване пористе волосся набуває більш гарного доглянутого вигляду. Не те, щоб воно ставало прям супер-гладеньким, але гадаю, що на фото ефект помітний🥰

Я використовую цей флюїд не після кожного миття, а приблизно раз на тиждень, коли хочеться прогулятися із розпущеним волоссям. Можна було б використовувати і частіше, та я з обережністю ставлюся до засобів, що містять силікони. Але після нанесення флюїду гарний ефект зберігається аж до наступного миття.

Отже, мені флюїд "Рідкий шовк" дуже сподобався, тож щиро рекомендую придивитися до нього!

Дякую за увагу🫶