Spodobaieva Maryna

Жителі моїх поличок

Жителі моїх поличок

Трішки пропадаю останнім часом. Але хочу Вам знову розповісти про Yope. Це вже далеко не перше моє знайомство, але далеко не останнє гадаю. В них є щось особливе. Якщо коротко:

• Візуально привабливе пакування;
  • Класні склади;
  • Не тестують свою продукцію на тваринах;
  • Віддушки;
  • І результат.

Гель для інтимної гігієни "Алое і локриця"

На поличці він в мене вже місяців чотири. В нього густа гелева текстура, якої вистачить на дуже довго. Дуже делікатне і ніжне очищення, не викликав жодних подразнень, підтримує оптимальний рівень pH і підтримку мікрофлори. Має невиразний свіжий квітковий аромат.

Особливості гелю для інтимної гігієни «Алое і лакричник» Yope з опису:

- містить 99 % компонентів натурального походження;

- зручний дозатор забезпечує економну витрату;

- заспокоює і зволожує шкірний покрив;

- не викликає сухість, алергічні реакції і подразнення;

- у складі немає силіконів, парабенів, лаурилсульфат натрію та інших шкідливих компонентів;

- схвалений дерматологами.

Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Lactic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Levulinic Acid, Parfum, Sodium Anisate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Sodium Levulinate , Glycerin, Fructose, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Saccharomyces / Rice Ferment Filtrate, Pentylene Glycol, Jasminum Officinale Flower Water, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Тут дуже багатий і м’який склад. Містить: бетаїн, молочну кислоту, алое, інулін, пантенол, фруктоза, екстракт кореня голої солодки, пробіотики, гідролат жасмину.

Дуже особисто мені сподобався, навіть використовувала його пару разі, як гель для вмивання обличчя, поки чекала доставку пінки.

Жителі моїх поличок
Жителі моїх поличок
Жителі моїх поличок
Жителі моїх поличок
Жителі моїх поличок

Гель для душу "Кедр і гіркий апельсин"

Не знаю чому, я вже пару місяців його відкладала. З назви мені здалося, що це буде сугубо зимовий аромат. Навіть думала залишити, його на зиму. Але, як я помилялася. Склад тут також не містить шкідливих для організму парабенів, силіконів, ПЕГ-ів і мінеральних масел. Текстура гелева, трішки жовтуватий, хоч на фото не помітно. Дуже класно пом’якшує шкіру.

Особливості Cedarwood And Bitter Orange Natural Shower Gel бренду Yope з опису:

- після контакту з водою створює рясну піну;
- ретельно очищає шкіру від зовнішніх забруднень;
- нормалізує секрецію шкірного сала;
- залишає на тілі легкий і ніжний аромат;
- підходить для всіх типів шкіри;
- заснований на рослинному комплексі, що отримав сертифікацію Ecocert;
- зволожує і глибоко живить епідерміс.

Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sorbitan Sesquicaprylate, Glycerin, Juniperus Virginiana Wood Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Аромат унісекс, ідеально підійде для обох. Він тут дійсно гіркуватий, олія квітів гіркого апельсину тут звучить потертою цедрою, на фоні відчувається волога деревина трішки з бальзамічною нотою. А гексилкоричний альдегід та лімонен в складі посилюють нотки цитрусу і додають трішки жасмину.

Кому він може сподобатись, це всіх фанатам бергамоту, якщо обирати направлення в парфумах, то це буде Elizabeth Arden Green Tea.

Цікавий, незвичний і дуже літній аромат, як дарує відчуття свіжості в такі жаркі дні.

Всім дякую, хто зі мною🤎