𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

13PERFUMES Kiss-On-Cheek

13PERFUMES Kiss-On-Cheek

Це вже третій пафум від 13PERFUMES, який мені не зайшов.

Із усіх чотирьох можу слухати тільки Mad of you, і то, тільки вдома. Є в ньому щось цікаве, та не всім сподобається притаманний йому йодно-бинтовий акцент...

13PERFUMES Kiss-On-Cheek

Усі інші об'єднані якоюсь неприємною для мене специфічною нотою/базою, яку я не переношу і не можу на собі терпіти. Є в них щось неприємне моїм рецепторам і аромати просто відштовхують. Після нанесення буквально одразу хочеться їх позбутися.

Знаю, у клубі багато кому подобаються ці парфуми, але у мене якась індивідуальна непереносимість. Це не означає, що вони погані, просто я їх так сприймаю.

З Kiss-On-Cheek знайомство було коротким. Судячи з назви я очікувала чогось ніжного і романтичного, але після розпилення зрозуміла, що це знов не моя історія.

Класифікація: нішева

Тип аромату: квіткові

Початкова нота: Ананас, Бергамот, Папая, Яблуко

Нота серця: Ірис, Троянда, Фіалка

Кінцева нота: Бензоїн, Білий мускус, Жасмин, Кашмеран, Кедр, Олібанум, Пачулі

Стартує аромат яскравим фруктовим міксом з легкою кислинкою і незначною терпкістю. Дзвінко, об'ємно, насичено і наполегливо. Тільки-но намагаєшся розпізнати окремі ноти, як цей фруктовий коктейль перебиває квітковий акорд, де більше всього відчуваю троянду. І вона тут інтенсивно пудрова. На якусь долю секунди впіймала схожість з Boss Ma vie Pour Femme, але ні, здалося. Далі композицію накриває неприємна для мене трав'янистість, суха і специфічна. І взагалі, з самого початку якось все гучно і швидко змішується, що окремо відділяти ноти складно. Усе якось закручено і запудрено, що я розумію тільки одне - мені не дуже.

Аромат в міру солодкий, густий, для мене душний, хоча спочатку і показався цікавим, але якісь компоненти, або їх суміш викликає у мене суперечливе сприйняття, що мене просто відштовхує...

Парфум дуже стійкий, з руки вдалося змити лише з третього разу. Більше їх наносити бажання не виникло. Не моє.