Porta Nuova Trussardi: амаретто у флаконі або гурманіка, що не призводить до цукрового діабету
Елегантний аромат для світських левиць. Бутикова колекція Труссарді.
На початку зими дуже довго шукала аромат, який зачепить мій рецептор. Довго вишукувала свій і от, нарешті, в одному з відділів славнозвісної мережі, випадково натрапила на бутикову колекцію Trussardi. Відразу зрозуміла, що це - моє друге Я і занесла його до свого віш-листа, бо мережа вже трохи перегнула з маржою на парфумерію. Через три дні аромат був у мене! ❤️
Трохи загальних фактів:
Aperitivo Milanese Porta Nuova Trussardi - це парфум-унісекс ( але я все ж таки схиляюся до того, що аромат жіночий), випущений у 2020 році, належить до групи східні квіткові.
Піраміда аромату:
Верхні ноти: Калабрійський бергамот, Неролі та Лист мандарину; середні ноти: Амаретто, Ірис та Геліотроп; базові ноти: Ваніль, Бензоїн та Амбра.
На старті відчуваю найнатуральніший серед усіх парфумів бергамот і мандарин, ніби змішаний з ароматом молочних ірисок та шоколадних цукерок із начинкою амаретто та мигдалем. Потім аромат швидко всідається на шкірі і починає запудриватися ароматом якогось дуже дорогого люксового крему, ваніллю і квітами. Звучить дуже акуратно, дорого, статно, благородно, але не кричить і не випирає, як ми звикли до нішевих ароматів.
Porta Nuova алкогольний, зігріваючий, пудровий. Наче ти, укутаний кашеміровим пледом, затишно сидиш на терасі з горнятком кави з амаретто, милуючись на розквітаючий сад апельсинових дерев. Фух, наче передала словесно…🤷♀️
Стійкість та шлейф трохи вища за середній - 6-8 годин. Аромат не розвалюється з часом на окремі складові, він суцільний, звучить м'яко та делікатно.
Флакон - окреме естетичне задоволення. Як же приємно тримати їх у руці та в колекції.
Важкий ковпачок у вигляді гончого собаки є логотипом Trussardi. На дні флакона вказана інформація, виробництво - Італія.
❗️Важливо! Коробка, флакон та ковпачок важкі, порівняно зі звичними для нас флаконами. На ковпачку оригіналу обов’язково повинна бути перехресна нитка ручної в’язки! ☝️
Чи повторю аромат? Однозначно так! 👍
Ще й доповню поличку, на якій він стоїть його родичами з цієї ж бутиковоі лінійки.
Якщо ви любитель гурманіки дуже рекомендую спробувати. Він наразі дуже сучасний. А якщо ви ще й поціновувач ароматів Амаретто то вам він точно потрібен. 😉
Коментарі (0)