khoroshaeva

Завдяки цим серветкам назавжди забула про рушник)

Всім привіт✌️

У челенджі "мої б'юті-плани", розповідала, що хочу замінити звичайний рушник для обличчя на паперові серветки, бо це більш гігієнічно. Проте, знайти гарні серветки - це ще той квест, то вони рвуться, то залишають ворс, то зовсім не вбирають вологу.

Нарешті, мені пощастило знайти ідеальні серветки для обличчя, які є комфортними за всіма параметрами - гладкі серветки з целюлози від Doily). Тому, можна сміливо казати, що цей пункт з б'юті-плану виконано👌

* Вперше ці серветки мені подарувала одна чарівна фея з нашого клубу). Вони мені дійсно сподобалися і з березня я їх постійно повторюю).

Розповідаю більш детально👇

Серфетки представлені у звичайному пакеті з зіп-замком. Не можу сказати, що це супер-зручний формат пакування, проте, якщо прикупити якийсь гарненький органайзер для серветок, то буде цілком зручно👌

* Бренд також пропонує серветки у рулоні, вони зручніше, але ціна на них буде вищою.

• У пачці 100 одноразових серветок. Витрата доволі економічна, мені вистачає 2-ох серветок, щоб насухо витерти обличчя та шию.
  • Матеріал: целлюлоза. Серветка в міру м'яка, приємна на дотик, не дряпає шкіру. Абсолютно гладка, без натяку на ворс.
  • Щільність: 50 г/м2. Серветка виглядає тоненькою та навіть напівпрозорою, проте, вона дійсно щільна. Вона не рветься при розтягуванні, а також не розмокає, навіть від рясної кількості води. Думаю, що мені комфортно з цими серветками, саме через щільність, бо більшість косметичних серветок мають щільність 30-40 г/м2, через що постійно рвалися та розмокали.
  • Форма: класичний квадрат, але за бажанням можна розтягнути до прямокутника)).
  • Розмір: 20х20, середній, як на мене. Вище є фото біля руки, щоб було більш зрозуміло яка серветка за розміром).
  • Серфетки білосніжного кольору, не мають ніякого запаху.

Насправді, ці серветки універсальні, з ними можно навіть влаштовувати прибирання). Чудовий варіант не тільки для домашнього використання, а й для б'юті майстрів з будь-якої сфери👌

Я ж використовую серветки тільки для протирання обличчя після вмивання. Вони дійсно замінили мені рушник.

Серветки дуже гарно прибирає вологу, не травмують та не дряпають шкіру. Вони не залишають ворсу, навіть на віях та в очах, що часто траплялося з іншими серветками.

Не викликали жодних алергічних реакцій, навпаки, тільки покращили стан шкіри).

• Коли я перейшла на ці серветки, то помітила, що кількість висипів на шкірі помітно скоротилася. Якщо чесно, то не дуже в це вірила, тому зраділа).
  • Серветки зручні, не травмують шкіру.
  • З усіх серветок, якими користувалася раніше, Doily - найміцніші).

Дівчатка, щиро раджу, дійсно класні та дуже якісні серветки не за всі гроші світу). Вони точно кращі за будь-який рушник😉

Дякую за увагу💕