ANN_DI

Маска для обличчя від ViaBeauty

Маска для обличчя від ViaBeauty

Щойно я відкрила цю маску, як мене одразу зачарував її неймовірно приємний косметичний аромат. Але справжня магія почалася, коли гелева текстура почала перетворюватися на веселу піну!

1. Аромат

- Не знаю, як вони це зробили, але аромат цієї маски від ViaBeauty - це щось особливе. Таке враження, що ти перебуваєш у розкішному SPA-салоні, навіть якщо насправді ти сидиш у ванній з маскою на обличчі і своїм улюбленим серіалом.

2. Гелева текстура, що піниться

- Спочатку наносиш маску, і здається, що це звичайний гель. Але за кілька секунд починається справжнє шоу! Маска починає пінитися, ніби ти герой якогось чарівного фільму. Це не тільки весело, але й дуже ефективно - пінка ніжно очищає шкіру від усього зайвого.

3. Гіалуронова кислота – гідрація на повну

- Ця маска настільки насичує шкіру вологою, що я почуваюся як морська богиня. Гіалуронова кислота робить свою роботу на 100% - шкіра стає м'якою, гладенькою, і зморшки починають тікати в паніці!

Маска для обличчя від ViaBeauty
Маска для обличчя від ViaBeauty

4. Очищення і звуження пор

- Якщо ваші пори люблять "грати у хованки" і з'являтися в найневідповідніші моменти, ця маска допоможе їх приборкати. Після її використання мої пори стали меншими і менш помітними, а шкіра – ідеально чистою, як після професійного чищення.

5. Свіжість і тонус на весь день

- Маска дарує обличчю свіжість і тонус, ніби ти тільки що прокинулася після восьмигодинного сну, хоча насправді ти переглядала серіали до третьої ранку. І так, вона справді бореться зі слідами втоми - прощайте, темні кола під очима!

Ось така вона, інноваційна очищувальна маска «bubble» від ViaBeauty - ідеальний засіб для тих, хто любить доглядати за собою з гумором і ефектом WOW!

Задоволена на всі 100% , бо вона працює 🩷