Аніта

Міцелярна вода від avon

Міцелярна вода від avon

Ми всі полюбляємо робити гарний, якісний макіяж. Підбираємо собі декоративну косметику, шукаємо новинки. Тестуємо або робимо шалені експерименти. Але не мало важно добре і змити всю красу, підібрати той самий засіб для очищення шкіри від макіяжу. В цьому мені допомогає міцелярна вода від avon. В мене їх дві:
Матувальна міцелярна вода - її я використовую в літку.
Пом'якшувальна міцелярна вода - вона підходить для прохолодних місяців.

Отже почнемо з першої

Міцелярна вода від avon

- ідеально підійде для власників жирного і проблемного типу епідермісу;
- ефективно і делікатно видаляє макіяж;
- позбавляє від забруднень;
- зменшує надлишок себума і усуває небажаний блиск;
- містить в складі комплекс рослинних екстрактів і вітамінів;
- забезпечує відчуття свіжості на весь день.

Мені вона чудово підійшла, вона має приємний, ненав'язливий аромат, без хімії або зайвої ввіддушки. Добре змиває навіть най екстремальний макіяж. Призначена для комбінованої та жирної шкіри. Об'єм 400 мл, вистачає на довго. Не викликала алергічних реакцій. Подобається, що усуває жирний блиск, очіщую шкіру навіть перед нанесенням макіяжу, обличчя свіже і приємне на протязі всього дня. Тому like 👍

- придатна для всіх типів шкіри, зокрема чутливої;
- для щоденного застосування;
- дає змогу дбайливо видалити декоративну косметику, не викликає подразнень;
- можна застосовувати для зняття водостійкої косметики;
- містить екстракт центели азіатської, завдяки чому заспокоює та запобігає запаленням.

Ця міцелярна вода не має зовсім аромату, об'єм також 400 мл. Дбайливо очищує шкіру, вона приємна та ніжна на дотик. Справляється зі стійким макіяжем. Доречі вона добре змиває рідку помаду Maybelline New York SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick. Дівчата писали, що її можна змити тільки гідрофільною олією, але ця міцелярна вода справилася на 5+.

Гарні засоби за невеликі кошти. Користуюся вже декілька років, задоволена повністю. Міняти чи шукати щось інше навіть не планую.