Yana Osyka

Kosas Weightless Lip Color Nourishing Satin Lipstick, Day Dream

Kosas Weightless Lip Color Nourishing Satin Lipstick,  Day Dream
Kosas Weightless Lip Color Nourishing Satin Lipstick,  Day Dream
Kosas Weightless Lip Color Nourishing Satin Lipstick,  Day Dream
  • А чому вона дивна? Тому що ненавиджу рожеві помади. Я неодноразово купувала різні відтінки. Використовувала з усілякими макіяжами - і все не те. На разі я фанат коричневих тонів. Але чому б не спробувати знову рожевий колір? Так, можна, тим паче всеодно опції вибору не було.
  • Пакування простеньке, але не дешеве. Дякую що зробили нормальну мініатюру. Колір футляра цікавий - наче сріблясто-блакитний метал. Нетиповий колір під час ери нюдових історій.
  • На початку посту я пробубніла про невдалий колір (особисто для мене). То ж нічого не очікувавши нанесла помаду на вуста. І вийшла така вишнева краса. Колір виглядав компліментарно і цікаво. Я не очікувала. На губах він доволі яскравий, тож на очах малюю нюд.
  • Ще з веселощів. Формула у помади сатинова, тому нею легко можна користуватися як кремовими румянами. Чудовий трюк для гармонійного образу.
  • Через кремову формулу потрібно обовʼязково користуватися олівцем для губ. Інакше форма виходить не чіткою через попадання світла на контур. Але думаю людям з великими вустами буде все якраз.
  • Помада не засихає, тому чашку кави красиво не попʼєте. Для мене це невеликий мінус.
  • Звичайно ж губи не сушить (з такою то кремовою формулою).

Загалом помада нормальна. Я думала все буде значно гірше. Так, на літо носити можна, але це точно не зимово-осінній варіант. Не думаю що колись закінчу цей продукт. Швидше віддам її комусь після закінчення літнього сезону. А тут ще й місяць тільки лишився, а я ще досі на річці не купалась..