getejra

Пілінг-скатка від Joko Blend на яку я покладала багато сподівань

Пілінг-скатка від Joko Blend на яку я покладала багато сподівань
Пілінг-скатка від Joko Blend на яку я покладала багато сподівань

Я дала йому шанс і не один -але...🙈 Навіть тестила на хлопцеві, так як він не користується ензимною пудрою і в нього значно помітніші чорні цятки. Мені дуже сподобався аромат засобу, текстура та зовнішній вигляд -все стильово та надійно.

Пілінг-скатка від Joko Blend на яку я пок�ладала багато сподівань
Пілінг-скатка від Joko Blend на яку я покладала багато сподівань

Пляшечка з міцного пластику та з носиком-помпою. Склад гелю подобається, яособливо гліколева і молочна кислоти та стабільна форма вітаміну С, яка має здатність злегка освітлювати шкіру.

Взагалі пілінги-скатки призначені для відлущування ороговілих клітин епідермісу. Це відбувається за рахунок мікрочастинок целюлози - саме вони утворюють білі ковтунці, які разом з собою забирають бруд та лущення.

Досвіду з таким типом продукту у мене раніше не було, я не користувалась пілінгами взагалі, останніх два роки юзаю мікроексфоліант і він для мене просто ідеальний, а до цього обожнювала скраби-плівки. Але в даному випадку моя цікавість взяла верх і принесла лише горе гаманцю, краще б взяла кавуновий баттер 🤪 Засіб дуже м'яко (аж занадто ніжно) знімає шар мертвих клітин і освітлює, не агресивний та не пече. Можливо, він ідеальний для власниць та власників чутливої шкіри. Свою ж я готова терти наждаком за необхідності (жартую, звичайно) тому я не побачила жодної дії та не відчула на шкірі ніякої додаткової ніжності. Навіть не буду підписувати фото до і після - бо не помітно 🙈

тут вже результат трохи помітніший, але я періодично використовую на ньому ензимну пудру і знаю,який результат дає вона - чисті пори та відсутність чорних цяток.

на чому хочу наголосити: якщо засіб не підійшов мені - не значить, що він не підійде вам, завжди потрібно враховувати індивідуальні особливості, я бачила багато позитивних відгуків про цей пілінг в клубі. На жаль, тестування - єдиний метод для визначення нашої взаємодії з засобом, тому мініатюрки наше все)