Vikulyk

Скраб Hi-Hey Holiday від Mermade

Скраб Hi-Hey Holiday від Mermade

Я дуже зраділа, що скраб саме сольовий, обожнюю саме такий формат. Він дарує відчуття перебування у СПА 😍

Особливо це поєднання з олійками...для мене особливий кайф, адже шкіра гарно очищена і при цьому зволожена, м'яка, без жирної плівки чи липкості.

Скраб Hi-Hey Holiday від Mermade
Скраб Hi-Hey Holiday від Mermade

Упакування тут миле, дівчаче, мені подобається. Баночка виглядає доволі гарно. Єдине, що не раджу десь брати з собою, бо може протекти рідина, тому зберігаємо вдома на поличці і все ок.

Текстура класична для сольового скрабу: масивні частинки солі, приблизно одинакового помолу в олійці. Сіль бережно очищує шкіру, не дряпаючи її.

Аромат. Фруктовий, дуже чути малину і маракую з ігристим. Аромат нагадує дещо по цих нотах Кірке, але не викликає у мене головного болю, як самий парфум, фрукти у скрабі відчуваються соковитими і стиглими, бо у Кірке вони мені підгнивші з ароматом ацетону. Тому аромат скраба мені сподобався, навіть не зважаючи на те, що нагадав знаменитий парфум. Та сприймаю я його зовсім по-іншому, що дуже тішить.

Запах ще деякий час тримається на тілі. Ввечері , якщо скористатись скрабом, то зранку ще можна його відчути. От класно заснути такою ароматною і прокинутись теж🌸