Anna_feerie

Кремів для рук не буває багато

Кремів для рук не буває багато

Креми для рук в мене є завжди в асортименті, адже руки мию часто і шкіра потребує додаткового зволоження та живлення. Тому набір мініатюрних кремчиків від Шеллі дуже зацікавив, адже можна одразу спробувати 3 види, ще й об'єм 45 мл робить їх супер зручними для будь-якої косметички🤩.

Кремів для рук не буває багато
Кремів для рук не буває багато

В принципі, основні складові у всіх трьох кремів співпадають: гліцерин, масло ши (моя любоффф), каприлові триглицериди, жирні спирти, мінеральна олія. За текстурою вони також схожі - консистенція легка, ніби крем-гелева, дуже приємно наноситься та легко вбирається, залишаючи шкіру зволоженою та напитаною.

Але в кожній тубі додані свої особливі інгредієнти: так, туба з зеленим оформленням та написом "Живлення" містить крем, збагачений кератином, сріблом та екстрактом арніки. Аромат в нього приємний косметичний🥰.

Крем з рожевою півонією містить у своєму складі колаген, еластин та екстракт півонії, а ще дуже ніжно пахне квітково-фруктово (до речі, цей аромат нагадав мені ось цей чудовий міст - https://club.makeup.com.ua/post/46010/ ).

Фіолетовий крем з милим равликом може похвалитися равликовим слизом та алантоїном (при виробництві жоден равлик не постраждав))). Його аромат більш свіжий, нагадує зелений чай з фруктами).

Користуюсь ними по черзі, дуже зручно, що можна взяти кремчик з собою і завжди мати можливість потурбуватись про свої ручки🥰. Шкіра завдяки такому догляду стала більш гладенькою, та навіть незважаючи на те, що я не можу робити хатні справи в рукавичках, мої руки почуваються добре).