Purito проти Skin1004: несподіваний результат тесту!
Чому один тонер із центелою став порятунком для моєї шкіри, а інший – справжнім розчаруванням 😞
Зіткнулася з проблемою, що мій новенький прекрасний тонер від Mary&May, про який я писалася тут 👉 https://club.makeup.com.ua/post/45799/, зовсім не потоваришував з ніациномідом від CosDeBaha, яким я користуюся щоранку.
Припускаю це сталось через наявність AHA-кислот у складі тонера. Якщо використовую їх разом, то буквально через годинку-дві вилазять пустули 🙃 Тому мені терміново потрібно було шукати щось на заміну.
Обирала серед тонерів із центелою, прополісом чи полином, бо ці складові допомагають відновити шкірний бар'єр і надають протизапальну та заспокійливу дію.
Мій вибір зупинився на тонерах із центелою від Purito та Skin1004. Вирішила замовити обидва в мініатюрах і вибрати більш комфортний для себе.
Перше враження ⬇️
🧴Дизайн:
Тонер від Purito прийшов ще в старому дизайні, тому не бачу сенсу його якось оцінювати, Skin1004 — мнімалістичний та вишуканий, просто персик 🤌
💧Консистенція та аромат:
Skin1004 рідесенький як водичка. Purito більш густіший та гелевий. Вираженого аромату не мають.
💆♀️ Відчуття на шкірі:
Звісно відчуваються вони по-різному банально через відмінність текстур, але обидва комфортні і не залишають відчуття липкості. Єдина наявна відмінність полягає у тому, що Purito, завдяки гелевій текстурі, краще зволожує.
Підсумок ⬇️
Для чистоти експерименту я наносила їх одночасно на різні половини обличчя у своїй звичній рутині. Висновок хотіла зробити хоча б через тиждень активного використання та зʼявилося величеньке «але», яке змусило мене відкласти один із них вже на третій день — я помітила закриті комедони на щоці та чолі лише на тій половині обличчя, де використовувала цей засіб. Інша чистенька та рівненька. Не можу стверджувати, що винний у цьому саме він і до його використання їх не було, але продовжувати цей експеримент не наважилася.
Мова йде про тонер від Skin1004 😕 Можливо він просто не підійшов особисто мені, можливо не потоваришував з якимось іншим засобом з моєї рутини, не знаю 🤷♀️
Тонер від Purito я залишила і вже як три тижні користуюсь повнорозмірним із превеликим задоволенням 😇
Тому, любі, якщо ви хочете додати щось новеньке до свого догляду, то при можливості краще замовте тестер або міні-версію 🙏 Збережете і гроші, і нерви)
Коментарі (0)