Yuriivna

Набір трикотажних пов'язок|Makeup

Набір трикотажних пов'язок|Makeup

Набір,має саме дві трикотажні пов'язки,одна-білого кольору,інша має темно-вишневий колір.Кожна по своєму гарна та має надпис Makeup.
Цей набір чудово підійде для рутини догляду за обличчям,адже постійна проблема,що волосся заважає повноцінно вмитися,адже я постійно вмиваюся так,що волосся,особливо там де чоло і по бокам у воді,тому такі пов'язки є дуже зручними та практичними.

Після вмивання,я також наношу різні сироватки або креми,пов'язка тримає волосся і я не знаю як раніше без неї справлялася.
Навіть,коли треба зайнятися домашніми справами,а з розпущеним волоссям незручно або спекотно,я також можу вдягнути ці пов'язки.

Розміри:22 x 5 см
Матеріал:трикотаж

Проте,вони тримають волосся не надто туго та не надто вільно,щось середнє,також може підійти для зайняття йогою,або ранкової медитації.Частіше всього,я використовую їх у доглядовій рутині за обличчям,адже різноманітні маски та чистку обличчя роблю в домашніх умовах,тому така пов'язка є незамінним помічником.

Про носіння пов'язки при активних видах спорту,нічого не можу сказати,бо зазвичай якщо тема стосується все ж таки активних видів-то я зазвичай просто заплітаю волосся у високий хвіст.

Розмір пов'язки підійшов,вона не є великою або маленькою за розміром,проте вона ще й тягнеться.Пов'язка щільно прилягає до волосся,проте не шкодить йому та не створює дискомфорт.Пов'язка зроблена з гіпоалергеної тканини і це великий плюс,бо навіть від шапок взимку,у мене може бути почервоніння на чолі,лише через деякий час я знайшла ту саму шапку,яка не створює жодного дискомфорту та реакцій,тому дуже важливо з якої тканини вироблена річ,яка контактує зі шкірою.