Парфумован ий гель для душу, що дійсно освіжає
Avenue Des Parfums Midnight Nice - м‘яке очищення з цитрусово-квітковим ароматом, який залишається на тілі 🍋
Обожнюю ароматні гелі для душу. Адже тоді похід у душ залишає ще більше приємних вражень. Так як зараз літо і досі спека, я обрала гель з освіжаючим, кисленьким ароматом. І була приємно вражена м’яким очищенням.
Флакон продовгуватий у сріблясто-зеленій кольоровій гамі.
Кришечка фліп-топ, функціонує добре.
Об‘єм 200 мл.
Аромат про легкість і свободу, дуже весняний, але водночас з характером. Відчутні різкі, кислі цитрусові нотки, які замінюють ніжні льодяні квіти, а уже їх наздоганяють деревні акорди. Аромат гелю змінюється як парфуми, дійсно відчувається багата піраміда. Коротко: цитруси, білі квіти, пудра, лід, дерево.
Напевно вам цікаво чи затримується аромат на тілі? Так, його я впевнено відчуваю до 2х годин. Але люблю настільки сильно, що закріплюю парфумами цієї ж серії.
Крутезне комбо, тоді вже і приємний шлейф тягнеться)
Гель не має кольору, у нього густа прозора текстура. Дуже концентрований і вистачає всього пару горошин.
Вспінюється гарно, нарікань немає.
У складі містить сульфати, але має і доглядові компоненти, які заспокоюють, зволожують - пантенол, алантоїн.
Незважаючи на SLS, гель очищує доволі м’яко. У мене немає відчуття стягнутості, сухості. Це не очищення «до скрипу», а доволі приємне, ніжне, водночас ефективне.
Коментарі (0)