Ya Yana

Новий фаворит серед олійок!

Новий фаворит серед олійок!

Healthy Mix S.O.S Lip Oil від бренду Bourjois — це олійка, яка створює дзеркальний блиск на губах, і саме цей ефект зараз доповнює більшість моїх образів.

Вона також зволожує губи та відновлює після обвітрювання. Це дуже допомагає підтримувати шкіру губ гладенькою та пружною.

Із плюшок у складі, що живлять та зволожують:

  • олія авокадо;
  • олія малини.

З відтінком вийшов сюрприз. У мене 01 - Douceur De Rose. В пакованні він виглядає як дуже ніжно рожевий. На губах він є абсолютно прозорим. Але, якщо наносити цю олійку з іншими продуктами для губ, які містять червоні пігменти, то чомусь, на губах з’являється рудий відтінок. Насичено помаранчевий. Це мінус, але мені дуже подобається ця олійка, яка самостійна, тому — не проблема для мене.

На губах олійка максимально комфортна. Не надто густа, не рідка, не липка. Ві не відчуєте її, але після всотування побачите результат. Губи будуть гладенькі, і ніякої сухості чи стягнення.

Аромат максимально літній. Я відчуваю якісь трави з солодкими нотками та аромат дині. Дуже приємна композиція, і не нав’язлива.

Аплікатор теж сподобався. Об’ємний, легко виймається і робить нанесення комфортним.

Сам блиск не є дуже стійким, перед тим як зробити селфі, я оновлюю олійку. Але, як на мене, тут мова більше про догляд. А крутий блік — приємний бонус.