𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Тонувальний шампунь для нейтралізації жовтизни

Тонувальний шампунь для нейтралізації жовтизни
Тонувальний шампунь для нейтралізації жовтизни

Маючи освітлене волосся, регулярно використовую тонуючі засоби, щоб нейтралізувати жовтизну і надати йому більш холодний відтінок.

Шампунь і бальзам від Joko blend із лінійки Anti-Yellow - тепер мої нові помічники.

Тонувальний шампунь для нейтралізації жовтизни

Об'єм: 250 мл.

Флакон у зручному форматі, з міцного пластику. Кришка у вигляді кнопки, що досить практично, бо не потрібно нічого відкручувати, просто натиснув і все.

Шампунь в міру густий, має фіолетовий пігмент. Аромат приємний.

Формула засобу містить протеїни шовку та пшениці, які мають зміцнювальну і зволожуючу дії, а також кератин, що сприяє регенерації структури волосся.

Фіолетові шампуні я завжди наношу у рукавичках. З першого миття пінооутворювання помірне і вже дуже об'ємне під час другого промивання.

Для більш вираженого ефекту шампунь слід трохи довше потримати і змивати приблизно через 3 хвилини.

Що стосується очищувальних властивостей, то шампунь гарно і ретельно це робить, усуваючи себум і накопичений бруд. При цьому діє м'яко і делікатно, не пересушуючи волосся. Не розпушує його потім. У цьому плані не агресивний.

Шкіру голови він не фарбує. Тонує чудово, надаючи волоссю більш холодний і благородний тон, по відтінку він ніби перлинно-сріблястий. По всій довжині тонування рівномірне, без плям. По інтенсивності тонуючих можливостей - рівень середній. З цим шампунем можна не боятися отримати виражений сивий попіл, чи фіолетовий колір, він підійде для частого застосування (через 1-2 рази після миття звичайним шампунем).

Стан волосся після цього засобу мені подобається, він не сушить, не провокує пухнастість, щоб посічені кінчики були "взбентежені" по всій голові. Сплутування пасом в процесі не значне. Волосся на дотик приємне, м'яке і шовковисте, більш сяюче.

Чистоту волосся засіб не подовжує. У мене шкіра голови жирна і якщо раніше такі і траплялися із тонуючих шампунів, які забезпечували довшу чистоту коренів, то зворотньою стороною медалі була сухість. А тут все в порядку.

Загалом, шампунь мені підійшов і справив гарні враження. Негативної реакції (подразнення, свербіжу і лупи) не викликав.