Pilirina 💛💙

Ні жовтизні!

Ні жовтизні!
Ні жовтизні!

Перепробувавши багацько аnti-уellow шампуней і скажу, що більшість із них мають один величезний мінус - пігмент в'їдається у волосся і блонд тонується непропорційно. Плюс сушить. Думаю, про це знають всі.

Шампунь доволі густий, але розмилюється добре від одноі краплі.

Колір - фіолетовий із перламутром.

Аромат приємний, але при цьому дає знати, що це проф засіб. Приємно пахне косметичною віддушкою у якій присутні квіткові нотки. На волоссі не залишається.

Зазвичай мию волосся двічі - спочатку звичним шампунем, вдруге намилюю Joko Blend Anti-Yellow Shampoo. В інструкції рекомендується залишити шампунь на деякий час і потім промити голову масажними рухами. Шампунь добре піниться. Волосся після змивання не жорстке, як після більшості професійних аналогів! І це для мене важливий фактор.

Волосся стає дійсно менш жовтим і має приємний холодний бежевий відтінок. Володаркам блонда має сподобатися. Але варто пам'ятати, що абсолютно всі ці кольорові шампуні не дуже позитивно позначаються на якості волосся. Тому обов'язково потрібно після нього використовувати бальзам чи маску для волосся.

Величезний плюс - він нейтралізує жовтизну, але руки не забарвлює, як, наприклад, Fanola.

Шампунь Joko Blend відмінний за свою ціну, зі своїм завданням справляється - волосся не жовтіє, зберігає холодний блонд ще десь приблизно два-три миття та не фарбує окремі пасма у яскраво-фіолетовий колір, як у папуги.

Рекомендую спробувати його платиновим блондинкам або якщо у вас э мелірування. Впевнена, за ці кошти результат вас здивує. Я не відчула абсолютно ніякою різниці з тим же Matrix So Silver Shampoo. Хіба що останній більш жорсткий, але ціна суттєво відрізняється..

Я собі і подружкам дозамовила по акційній ціні ще кілька екземплярів.

Від мене, як блондинки, яка фарбується у домашніх умовах проф засобами, ловіть щирий ракамд! А на результат після кількох використань дивіться самі. Не бачу сенсу переплачувати.

А які шампуні для блондинок любите ви?