Beautiful land💞

Шампунь "Відновлення структури пошкодженого волосся" O'shy Argan

Шампунь "Відновлення структури пошкодженого волосся" O'shy Argan

Дуже полюбляю пробники, але нажаль багато виробників не мають навіть міні якихось форматів об'ємів для проби товару. Хоча іноді від одного пробника не зрозумієш чи підійшов тот або інший засіб....

Тут палиця обох кінців.

Упаковка не має спеціальних отворів, дуже добре запакована що тяжкувато її відчиняти, тут тільки ножицями різати.

Цього пробника мені вистачило на півтори рази використання, у мене довге волосся, тому якщо у вас середнє вам вистачить на 2 рази точно

Колір прозорий, дуже рідкий, у мене шампуні густіше мають консистенцію, тому коли відкрила ледве не вилила весь шампунь.

Запах - не зовсім інша тема. Я не знаю але мені він здався таким жахливих що це просто жесть якась. Що я відчула: аромат лимону, якихось трав, авокадо, якоїсь м'яти і це все вкупі, щось таке страшне. А саме головне я болялась що залишиться цей аромат на волоссі, але тут та ні. Після сушіння аромат ледве здався і він був просто приємний без якихось цитрусових та всіх інших ароматів які мені здались.

Піниться добре, а також змивається. Добре прибирає бруд. Після змивання волосся здалось дуже жорстким, ніби не вистачало кондеціонера, думала що після сушіння волосся не слухняним та погано розшісуватись. Але після сушіння волосся було мякеньке і воно достатньо добре виглядало. Також розшісування було легке, що мене здивувало бо відчувала таку жорсткість під час миття.

Мию зазвичай волосся через день-півтори дня, і це шампунями для жирної шкіри. Цей шампунь більше думаю універсальний, тому півтори дня пройшло і теж волосся можна прати, тому для шампуню котрий не має вузьку спеціалізацію "від жирності" він добре справляється.

Маю посічені кінчики, ну воно звичайно його не приберуть, але живлення дає. Думаю якщо ще спробувати кондеціонер то дійсно буде ще більший результат.

Висновок: буду купувати більшого формату для повного його тестування, так як для першого разу він мені дуже сподобався усім. Так спочатку мене все налякало від запаху до відчуття, але це все була ілюзія.

Це лінк для тих хто захоче пробник теж замовити https://makeup.com.ua/ua/product/1229676/#/option/2415533/

Дякую за увагу кицюні😻











Шампунь "Відновлення структури пошкодженого волосся" O'shy Argan