ANN_DI

Туш для вій

Туш для вій

О, красиві, безмежно довгі вії — секрет виразного магнетичного погляду! А що ж робити, коли природа не наділила вас таким даром? Тут на допомогу приходить туш Patricia Ledo Fatal Long. Теоретично, це має бути той самий чарівний засіб, який перетворює ваші вії на вугільно-чорне віяло. Але щось пішло не так.

1. Щіточка: Щіточка з нейлоновими щетинками справді ретельно фарбує та подовжує кожен волосок. Але от розділяє вії не завжди ідеально. Інколи виходить так, ніби ви нанесли туш в темряві.

2. Стійкість: Підвищена стійкість — це чудово. Проте туш має властивість іноді обсипатися, особливо якщо у вас емоційний день.

3.Текстура: Делікатна текстура легко наноситься і не обтяжує вії. Проте, в процесі зняття туші, може здатися, що ви боретеся з нею, як з впертим бур'яном.

Туш для вій

4. Об'єм: Вії дійсно стають довгими й об'ємними, але іноді так, що ваші очі перетворюються на справжні смоляні ліхтарики. Доводиться витрачати час на те, щоб знайти "золоту середину".

5.Загальні враження: Наче і не погана туш, але щось не так. Відчуття 50 на 50. То підфарбуєш, то зітреш, то знову підфарбуєш. І так весь день. Важко сказати, чи стане вона вашою улюбленицею, але шанси на це все ж є.

Отже, туш Patricia Ledo Fatal Long — не зовсім те, що я очікувала, але й не повний провал. Може, комусь ідеально підійде, але мені щось в ній не вистачає. Мабуть, продовжу пошуки свого ідеального засобу для вій.