saybeautyk

Lunnitsa | Lelya Peel Pads AHA+BHA 10%

Lunnitsa | Lelya Peel Pads AHA+BHA 10%

Так як мені пощастило познайомитись із брендом Lunnitsa, то я, звичайно ж, не могла пройти повз такого продукту, як пілінг-диски (або ще їх називають пілінг-падами).

По суті це ватні подушечки, просочені активним розчином кислот. Такий засіб чудово підходить для жирної та проблемної шкіри (яку я і маю).

Неодноразово чула, що саме кислоти у форматі пілінг-пади дуже добре працюють з комедонами та висипаннями.

Вибір стояв між дисками з АНА кислотами і дисками із АНА+ВНА кислотами.

Звичайно, що я б хотіла спробувати всі 😂 але виходячи з того, що моя шкіра більш сходина до комедонів, а з ними найкраще працює саліцилова кислота (ВНА), вибір було зроблено на користь Lelya Peel Pads AHA+BHA 10%.

Диски представлені у пластиковій баночці з гвинтовою кришкою, на якій блакитна наліпка з інформацією, характерна для лінійки Lelya. Загалом їх в упаковці 50 штук.

Насправді я думала, що сама баночка буде маленька, але вона виявилась доволі величенькою і обʼємною, тому враховуйте це, якщо у вас, наприклад, маленька поличка у ванній кімнаті)

В мене трохи протекла сама баночка у посилці, проте всередині залишилась достатня кількість рідини.

Диски просочені ДУЖЕ добре - вони не плавають, але при цьому зовсім не сухі та рідини під час нанесення на шкіру дуже багато.

Сам диск має дві сторони - одну рельєфну, іншу гладеньку. Виробник рекомендує протирати шкіру спочатку рельєфною, а потім вже гладенькою стороною. Я саме так і роблю.

Пад по розмірам більший, ніж звичайний ватний диск рази в два так точно. Він тоненький і з нього не «лізуть» ворсинки - матеріал дійсно якісний, до того ж і один від одного пади відлипають нормально. Я дістаю з баночки руками, в мене немає спеціальних пінцетів і тд)

Саме ці диски рекомендовані для проблемної шкіри, тому що вони в собі містять три види кислот:

🩵молочна - дуже лагідна АНА-кислота, одна з найбільш мʼяких. Вона входить до НЗФ шкіри і допомагає делікатно відлущувати шкіру і утримувати в ній вологу.

🩵Лимонна кислота - ще одна кислота з розряду АНА, має потужні антиоксидантні та освітлювальні властивості, нормалізує рН шкіри.

🩵Саліцилова кислота - ВНА-кислота, жиророзчинна. Має здатність проникати глибоко в пори і розчиняти в них бруд. Має протизапальні властивості.

🩵Гліколева кислота - найбільш агресивна з усіх АНА-кислот, так як має найменшу молекулу і дуже глибоко проникає у шкіру. Полірує шкіру і допомагає позбутись пігментних плям та постакне; чудово підходить для вікової шкіри.

Також засіб збалансований по складу ще гліцерином і пантенолом, які мають зволожувальні та заспокоювальні властивості.

Пади доволі лагідні як для такої кількості кислот, при цьому навіть я зі своєю «загартованою» шкірою відчуваю їх дію одразу при нанесенні.

Шкіра трохи пощипує, але це не сильно дискомфорті відчуття. Печіння проходить за декілька хвилин, потім на вже суху шкіру я наношу крем Hydra від Lunnitsa.

Користуюсь вже десь три тижні щовечора і можу оцінити дію пілінг-дисків.

Я боялась, що вони не зможуть втримати мою ремісію акне, але все було добре і станом обличчя я повністю задоволена.

Шкіра після нанесення сяє, вона така наполірована і відчувається дуже чистою)

Якщо наявні запалення, то засіб пришвидшує їх підсихання - за два вечори вони майже повністю проходять. Тому навіть в якості точкового засобу проти висипань це гарна та дієва штука, але я наношу на все обличчя.

На жаль, мене зараз підсипало комедонами, але провини дисків у цьому немає, звичайно ж. На те є свої причини - декілька днів активного прибирання у пилюці, медичній масці і з агресивними миючими погано вплинули на мій стан шкіри, але диски дійсно допомагають з цим боротись.

Я бачу, що комедони потихеньку починають запалюватись (це нормальний процес). Самі висипання, як я вже зазначала вище, сходять також швидше. Пори виглядають чистими, а шкіра доволі сяючою. Сподіваюсь, що ще за декілька тижнів з цими падами я зможу повернути той стан шкіри, який у мене був.

Пади Lelya з АНА- та ВНА-кислотами справили на мене дуже гарне враження своєю дієвістю, тому з задоволенням продовжую ними користуватись і реально рекомендую спробувати всім, хто має проблемну шкіру чи просто дуже себодефіцитну, яку хочеться підсвітити і підчистити пори.

Давно мені так сильно не подобались якісь засоби для обличчя 🩵