Mila__Mi

Прибере УСЕ зайве

Прибере УСЕ зайве

Давно планувала замінити свій пінцет, він у мене з трохи округлими краями і завдяки цьому треба було добре постаратися, аби захопити і прибрати всі зайві волоски навколо брів.

Мені давно хотілося придбати саме скошений пінцет і найважливіше гарної якості.

Побачивши дівчата, ваші відгуки на пінцет бренду Joly:Lab (наш український бренд, який спеціалізується на засобах по догляду за бровами) я також вирішила його придбати, бо візуально, це був той самий пінцет який я хотіла.

Пінцет знаходиться в красивенькій коробочці з невеличким описом про предмет.

Сам пінцет виконаний з нержавіючої сталі, розміром 96 мм (9,6 см), стандартна форма - зручна у використанні.

Зверху на пінцеті є захисний силіконовий чохол, що захищає кінці пінцету від бруду, пилу та всього такого іншого. Тобто, пінцет можна зберігати у косметичці, не хвилюючись за те, що на кінці може щось потрапити, або що він може пошкодити тканину всередині косметички.

Самі кромки пінцету (та частина, якої ми вищипуємо бровки) гостро заточені, що дозволяє якісно захоплювати і прибирати зайві волоски.

Мені сподобалося, що пінцет дійсно якісно справляється зі своєю задачею і прибирає зайві волоски, навіть у важко доступних місцях і навіть самі коротенькі "пеньки", які я не могла захопити своїм старим пінцетом.

Пінцет дуже класний, підійде як професійним бровістам, так і звичайним користувачам у домашньому використанні 👍🏻