Yana Osyka

tarte Maracuja Juicy Lip Plump, Rosy Mauve

tarte Maracuja Juicy Lip Plump, Rosy Mauve
tarte Maracuja Juicy Lip Plump, Rosy Mauve
tarte Maracuja Juicy Lip Plump, Rosy Mauve

Перше враження було позитивним. Мене розвеселив формат клацалки. Такого в колекції я не маю. Саме пакування виглядає звичайно, нічого цікавого. Сподіваюсь з часом ця позолота не злізе.

Колір тут простий, бо його майже не видно. Так, на свотчах вона виглядає бежево-коричневою. А ось на губах відтінку майже не видно. Добре що не вибілює вуста. Я це не навиджу. Саме цікаве тут це блискітки - їх багато, вони різнокольорові, не великі. На губах їх взагалі не відчуваю. І ефект дають симпатичний. Я хвилювалась що це виглядатиме як блиск з 90-х, але ні. Доволі ніжно, але виразно.

Мені подобається ця штука на губах. Вона ідеально пасує до легких, пастельних кольорів чи коричневого літнього нюду.

Стосовно плампінгу. Він присутній, але не занадто. Смаку гіркоти я не відчуваю. Єдине що, перші пів години краще не пити воду, бо відчуття наче ви пʼєте свій блиск і язик себе дивно почуває. В літню спеку вважаю це мінусом.

Ефекту збільшення губ я не бачу. Мабуть, треба з початку мати великі вуста.

Тримається на мені близько 2-х годин. Стандартний час для блисків і бальзамів. Я не проти, частіше поновлювати помаду - більше шансів її закінчити.

Я не сподівалась, але цей продукт мені на диво сподобався. Універсальний нейтральний колір та легкість використання підкорили. Аби ще цього ефекту плампінгу не було, то взагалі був би ідеал. Але я розумію моду і бажання брендів вгодити клієнтам.