09 відтінок матова помада від Pastel
Рідка матова помада для губ Pastel Daylong Lipcolor
Це дуже красивий відтінок черевоного, але це не класичний червоний, у ньому присутній холодний малиновий підтон. Шикарно виглядає на губах.
Має високу пігментацію, достатньо нанести тонким шаром, таким чином покриття буде рівномірним і на губах помада буде лежати комфортно, практично невагомо.
Фіксується вона швидко у матовий фініш, не тріскається згодом. Звичайно до таких матових помад краще підготувати губи, щоб вони були в хорошому стані без шелушінь та кірочок.
Стійкість хороша, але не залізобетонна, іноді бувають такі суперстійкі формули, що ледь з губ віддираються😅 Тут адекватна стійкість, легко витримує каву, а от від їжі, особливо жирненької, розчиняється і залишається контур.
Щодо контуру. Можна спочатку навести олівцем контур, так буде легше. Але на цих фото я використовувала лише помаду, не скажу, що дуже легко мені з палікатору малювати рівні лінії, проте наче непогано вийшло.
Упакування
Класична пластикова туба, на якій є вся потрібна інформація. Для захисту вона мала бар’єрну наклейку, яка з’єднувала кришку і тубу. Об’ємом 7 мл, чого мені абсолютно достатньо. Аплікатор овальний і двосторонній, для нанесення такого пастельного відтінку він зручний.
Враховуючи всі характеристики помади та її бюджетну ціну однозначно рекомендую! До того ж є широка кольорова лінійка з красивими різноманітними кольорами❤️
Коментарі (0)