krislemly

Lunnitsa | Заспокійливий крем для обличчя

Lunnitsa | Заспокійливий крем для обличчя

Хочу поділитися враженням про класну знахідку для чутливої ​​шкіри від вже улюбленого, українського бренду Lunnitsa.

Спочатку крем був упакований у картонну коробочку. Сам продукт, випускається у форматі акуратної круглої скляної баночки в дуже лаконічному спокійному дизайні. І звісно головний акцент та візитна карточка бренду бамбукова кришечка з логотипом.

Lunnitsa | Заспокійливий крем для обличчя

Під кришечкою був пластиковий вкладиш, що грає роль захисного шару.

Він легко видаляється, достатньо потягнути за акуратний "хвостик".

Крем досить щільний та густий, однорідної консистенції.

Текстура продукту неймовірно приємна та ніжна, тому крем добре переноситься на шкіру і надалі рівномірно по ній розподіляється.

Також відзначу економічну витрату крему. Завдяки такій консистенції потрібно не так багато засобу і вистачить такої баночки на кілька місяців точно.

Крем має дуже багатий склад з корисних, активних компонентів:

Екстракт черімойі – ефективно знижує чутливість шкіри, зменшуючи свербіж, запалення та подразнення.

Екстракт фіалки – містить у складі природні фітоестрогени, що сприяють швидкому відновленню пошкоджень шкіри після стресів та інших зовнішніх «подразників».

Екстракт квіток липи – відмінно заспокоює шкіру та робить її менш вразливою, а також добре освіжає, пом'якшує, прибирає набряклість, підвищує еластичність, розгладжує рельєф та покращує колір.

Вітамін Е – чудово «реанімує» пошкодження, викликані тривалим впливом УФ променів, допомагає утримувати клітинам вологу, сприяє клітинному оновленню, розгладжує рельєф, підтримує еластичність та пружність, посилює захисні функції та уповільнює старіння.

Олія сафлору: добре пом'якшує шкіру, відновлювати пошкодження, регулювати ліпідні функції та утримувати вологу, також має антиоксидантну дію.

Олія ши – має потужні омолоджуючі властивості, завдяки чому відмінно уповільнює вікові зміни та запобігає раннє старіння. Розгладжує рельєф, прискорює регенерацію тканин, посилює захист від впливу зовнішніх факторів, підвищує пружність та освіжає.

Гліцерин – ефективно позбавляє від сухості, лущення та свербежу, а також допомагає клітинам утримувати вологу всередині. Прискорює загоєння ушкоджень, розгладжує дрібні зморшки та підвищує стійкість до різних зовнішніх умов.

Азелаїнова кислота – речовина ефективно знижує чутливість шкіри, очищає пори від забруднень, розчиняє комедони, освітлює пігментацію та сліди постакне, відновлює шкірний бар'єр, вирівнює текстуру та загальний тон. Добре заспокоює запалення, знімає набряклість та почервоніння, регулює вироблення шкірного сала, має антибактеріальну дію.

Сам виробник зазначає, що використовувати цей догляд варто двічі на день – як у рамках ранкового догляду, так і під час вечірнього. Я зазвичай так і роблю.

Крем добре вбирається, пом'якшує шкіру і при цьому не залишає на шкірі відчуття липкості та плівки. Відразу після розподілу миттєво заспокоює шкіру, створює неймовірне відчуття комфорту. Миттєво прибирає відчуття лущення та стягнутості.

Дуже важливо, що засіб не має властивості скочуватися. Плюс крем згладжує рельєф і добре зволожує шкіру, завдяки чому він є відмінною базою під макіяж.

Користуюсь кремом вже більше місяця і можу виділити його накопичувальний ефект. День за днем ​​шкіра стає кращою, помітна швидка позитивна динаміка у боротьбі з почервоніння та лущення.

Calm Cream – це засіб, який вирішив цілу низку проблем та став незаміним для моєї шкіри.