Як бути красунею навіть вдома ?
Достатньо просто освіжити обличчя палеткою від Pierre Rene 🌸
Я нещодавно спробувала палетку для контурування обличчя Pierre Rene, і мої враження від неї просто неймовірні!
По-перше, кожен раз, коли я відкриваю цей зручний та вишуканий футляр, відчуваю, що маю в руках справжній скарб. Приємним бонусом є якісне дзеркальце всередині 🪞
Всередині я знайшла три чудові відтінки кремового контурингу: персиковий, кораловий і шампань. Кожен з них виконує свою функцію при створенні макіяжу .
Персиковий відтінок ідеально підходить для створення бази, кораловий надає свіжості, а шампань відмінно висвітлює 😍
Текстура кремова вражає – вона добре пігментована, а самe нанесення та розтушовування проходить дуже легко.
Одним з моїх улюблених моментів у використанні цієї палетки є те, як легко вона дозволяє мені досягати бажаного результату. Не потрібно багато часу на макіяж, адже я можу швидко додати контур та підкреслити вилиці, а також виділити область під бровами за допомогою шампаневого відтінку.
У декреті це неаби як важливо 😅 Кремова текстура не примхлива в нанесенні і можна додати акцентів, як пальцями , так і пензликами🖌️
Вона стала моєю справжньою помічницею , адже за кілька хвилин я можу привести себе до ладу і виглядати доглянуто та свіженько навіть будучи в декреті . Тому однозначно моя щира порада для тих, хто хоче підкреслити свої сильні сторони засобами для контурингу ! Кремова палетка від Pierre Rene дуже зручна і вартує кожної копієчки ❤️
Коментарі (0)