lyuba_belllaaa

Іграшкові парфуми Moschino

Першого ведмедика Toy креативний директор Jeremy Scott випустив через рік після приходу у Moschino, і йому треба було щоразу відривати голову щоб напарфумитись 🤣 Додала фото, памятаю як хотіла його, але ціна тоді виглядала негуманно.

2014, сміливі були часи! Це не вилизаний, відполірований, 100% комерційно прорахований люкс сьогодення. Moschino взагалі супер іронічний бренд (раджу пошукати у тік ток ролик про їх нову сумку багет - хочу-хочу-хочу)

Мої флакони - це мініатюрки, без пульверизатора. Лишились ще з тих часів, коли я готувала goody bags для своїх дівчат на вечірку перед весіллям.

Gold Fresh Couture Moschino

Випуск 2017 року.

Верхні ноти: Груша, Манго, Білий персик, Лист ревеню, Мандарин та Грейпфрут;

Cередні ноти: Орхідея, Жасмін та Конвалія;

Базові ноти: Ваніль, Мускус, Akigalawood, Сандал та Пачулі.

Що чую я?

Перші ноти - це солодкий запах напою дюшес. Звучить одноголосно, перші хвилин 30. За тим, рівень цукру спадає і починають пробиватись інші ноти. Я чую тонкий жасмин, цитруси, в цукрі, і персики. Дюшес все ще чути, але він стає чемнішим і не душить. На жаль, я не відчуваю акордів сандалу і пачулі, які є у піраміді. За годинку з руки чую мускус, він робить аромат ніжнішим і навіть примушує принюзуватись.

Я витримую перші 30 хвилин щоб дістати цю приємну солодко-мускусну базу.

На мені аромат довго не тримається, але з цього флакону модна нанести лише намазом - тому я не показник. Вірю, що з розпилювачем буде інакше.

Далі - ведмеді.

Toy 2 Moschino

Верхні ноти: Яблуко, Мандарин та Магнолія;

середні ноти: Біла смородина, Півонія та Жасмин;

базові ноти: Мускус, Сандал та Amberwood.

Alberto Morillas майстер акварельних ароматів і цей не вийняток. Я буквально упиваюсь першими акордами.

Що чую я?

Дещо мильне яблучко, та п'янка біла магнолія. Це дуже гарно, жаль злітають верхи швидко. Пізніше зявляються жасмин та ще якісь білі квіти (на жаль, не знаю, як пахне біла смородина - може це вона?). Потім аромат заокруглюється мускусом та амброю - вони не чіткі, вле дуже ніжні у цьому запаху.

Стійкість теж не надто, через намаз. Але це дуже чуттєво, наносити аромат з флакону на пульсуючі точки - на шию, ключиці, запястя. If you know what i mean 😉

Наступний аромат - чоловічий, але дуже вже цікавий

Toy Boy Moschino

Верхні ноти: Рожевий перець, Груша, Індонезійський мускатний горіх, Елемі та Бергамот; середні ноти: Троянда, Гвоздика (пряність), Магнолія та Льон;

базові ноти: Кашмеран, Ветивер, Сандал, Sylkolide та Амбра.

Не всі компоненти мені знайомі, але

Що чую я?

Щось пряне і лікарське водночас. Наче якась індійська мікстура - підозрюю що це комбо рожевого перцю і гвоздики. Далі проступає троянда - красива, темна, оксамитова. Пряні компоненти не дають їй звучить голосно і перетворити аромат у банальну квітковість. Десь за півгодини на сцену виходить ветивер. Я люблю і ненавиджу цей компонент! Ветивер пахне такою вологою сирою землею. Так собі у моно ароматі. Маю невдача купити колись всліпу колабу Zar-и з Jo Malone Vetiver Pampeloune здається- то грейпфути на городі в землі після того як його весною скопали😫

Цей же аромат постійно переливається - пряність, троянда, земля, амбра - і так по колу.

Сама носити не можу, а от на чоловікові - інша справа. Пасує і влітку і взимку, раджу спробувати тим, у кого чоловіки не люблять простоти одеколонів.

Чи пробували щось з ароматів Москіно? Як вам ведмеді?