Avenue Des Parfums Secret Valencia : коли потрібна пауза і спокій
Аромат, який як на мене ідеально підійде для робочих буднів
Пробник, це ідеальна можливість приміряти на себе аромат і зрозуміти, чи підійде він саме тобі. Мабуть через це, в мене так багато ароматів такого формату.
Secret Valencia з самого початку звучить спокійно, але з деякою пікантністю і таємницею, містить в собі сховані спогади і в голові починає грати "Moves Like Jagger " і в той же час "Pieces of a Dream" - все залежить від настрою. Старт аромату виглядає як ранок, як прохолодне сонце, як хрустка біла постіль, як чисте волосся, яке розсипається від дотику, наче відчуття чистоти після душу, та білий кафель по якому стікають капельки пару, як веселі мотиви ранкового плейлісту, що б зловити ритм цього дня.
Старт аромату дарує нам гарну, стиглу ягідку, з легкою солодкістю. Вона має дуже комфортне звучання, тепло і безтурботність. Її підтримує легка цитрусова свіжість, яка допомагає перейти аромату до наступної фази, змінити настрій звучання.
Це все ще про свіжість, але пікантну, водяну та фужерну. Це звучить вже не так спокійно, аромат стає більш жіночним і характерним. Яскраво відчувається гра півонії, яка змішалась з водними квітами. Холодна, не підступна, біла квітка, притрушена легкою пудрою, ледь помітною.
Аромат відчувається так ще довго. Він не різкий, доволі стриманий і комфортний як мені, так і людям навколо. Secret Valencia тримається з певною грацією, витончено, наче протокол королівської родини. Це про відчутність "забагато" , це не про зміну з вогня в лід. Це про спокій.
Після тривалого звучання нот серця, можна трошки краще відчути базу аромату. Лише через деякий час, ми відчуваємо як яскраво звучить легка деревина і пачулі. На цьому етапі краще відчуваються квіти. Вони стають більш м'якими і в деякому сенсі колюча півонія, стає більш дбайливою. В базі яскраво відчуваються зелені ноти, але при тому легка пряність. Я думаю що це все пачулі. Ця нота розкривається по різному, від фужерного зеленого звучання, до земляного і навіть трошки пряного, немов чорний шоколад. Так ось тут щось посередині.
Аромат шлейфовий, відчувається свіжа кислинка, якась ефірна зелена нота і варто тільки поправити волосся - відчувається легка, але цікава ягідна нота, яка і робить аромат більш цікавим.
- Старт: чайний лист, журавлина , амалфі. Ну амалфі це такий лимон, де кожури більше , а ніж м'якоті і я доречі можу погодитись, що саме така назва ноти найдоречніше. Але я здивована тільки лимону. Як мінімум я очікувала на грейпфрут. І таємнича ягідна нотка виявилась журавлиною. Не впізнала. Нота доволі тендітна, гарно поєднується з іншими. Чайний лист вилазе просто всюди. Старт, середина, база - він там всюди
- Ноти серця: півонія, жасмін, водяна лілія. Щось все частіше і частіше, в ароматах я звертаю увагу саме на півонію, хоча до цього, ця квітка була для мене як доповнення до цлюбленої троянди. Водяну лілію відчуваю добре. Вона додає гарної водянистості, свіжості. А от жасмін взагалі не чую, хоча здавалось би... Навіть чай не підсилив звучання .
- База: деревні ноти і пачулі. Все просто і зрозуміло. Але можу поклястися, що при першому використанні, мені вдарив у ніс колючий білий мускус.
Що ще я забула сказати про аромат ? Ну по перше в ньому в один і той час розкривається одна і та нота по різному : лимон в шлейфі солодкий, ближчу до тіла - гіркий. Аромат має мильну ноту, такого дорогого брускового мила, тільки що відкритого або як випрана постільна білизна. Мильна свіжість.
Стосовно піраміди і зазначених в описі ароматів, схожих на цей. Там стоїть Ange Ou Demon Le Secret Givenchy та Meliora Parfums de Marly ( от чесно, окрім клюкви ж нічого спільного, я б скоріш на Delina подумала). Другий однозначно і близько не стоїть, а ось перший має спільну піраміду.
Обидва аромати мають спільне звучання, але на скільки часто я чула Ангела на оточуючих - аромат я не впізнала. Можливо як раз таки через те що я не носила, казати чи схоже , навіть не можу.
Стійкість у аромату як і у інших від цього бренду - гарна.
Шлейф - не кричить, більш стриманий.
З класифікацією аромату я не згодна. Східно квітковий ? Пачулі хоч і пограло трошки пряно і цедра дала гіркоти, але це на долю секунд. Аромат свіжий, квітковий , має гарний не нав'язливий кислуватий чай. Як я і казала - це ідеальний офісний варіант.
Коментарі (0)