ksnklb

Лялькова шкіра з Natureal

Лялькова шкіра з Natureal

Ну що ж, я та людина, що не користується пудрами, та при цьому постійно думає, як ж правильно поновлювати спф. Тому пудра з сонцезахисними властивостями мене неабияк зацікавила, особливо враховуючи те, що вона позиціонується як некомедогенна.

Лялькова шкіра з Natureal
Лялькова шкіра з Natureal

Дизайн цієї пудри нереально красивий, одразу помітно, що над ним старались, хотіли зберегти концепцію бренду з мінімалістичним дизайном та при цьому створити щось стильне. Natureal, у вас вийшло! А ще ми нарешті знаємо що це за 5-й етап 🤭
Низ пудри та основна частина, де якраз розміщена пудра, виконана з товстого матового скла. Кришечка виконана з приємного матового пластику. Між ними є сіточка, через яку зручно "дозувати" пудру. Ще між ними є м'який спонжик, та я використовую пензлик, адже ним зручно розтушовувати пудру та немає ризику переборщити.

Одразу можна помітити, що колір пудри бежевий, запах нейтральний. Пудра досить легка, її легко набрати на пензлик, а зайве можна струсити.
Наноситься пензликом легко, без плямок і жовтих слідів, комфортно розтушовується до рівного вигляду на шкірі.
Щодо кольору, то одразу хочу зазначити, що пудра підлаштовується під колір обличчя та при цьому вирівнює його, надаючи йому здорового відтінку без жовтизни. Лише на сонці помітне легке сяйво.
Виробник зазначає, що пудра мінеральна та некомедогенна. За час користування нею без тонального можна сказати, що так, нових висипів не з'явилось. Загалом у складі є Mica Sericite, Silk Mica, що притаманні пудрам, наскільки я розумію. Titanium Dioxide, Zinc Oxide, це вже УФ-фільтри. Allantoin, Oryza Sativa (Rice) Starch впливають на стан шкіри. Ну і також у складі є барвники та структуруючі компоненти, визначені як досить безпечні.

Як я вже писала, мені подобається, як ця пудра вирівнює шкіру, це видно і на фото: пудра приховала нерівності, надала здорового відтінку шкірі, а також візуально зменшила пори. З нею шкіра справді візуально стала як лялькова, сатинова, а що головне, то це без негативних наслідків.
Після нанесення пудри шкіра не починає сильніше виділяти шкірне сало, також пудра не скочується нерівними кольоровими частинками, не осипається з обличчя і тд. Загалом, ніяких негативних реакцій чи моментів я взагалі не помітила. Можливо це у мене мало досвіду з пудрами, та як людина, що завжди уникала їх, можу сказати, що у цій я знайшла лише позитивні моменти і точно хочу її використовувати надалі.
До-речі, вона змивається одним спонжем з міцелярною водою в 0.

Ну і звісно, сонцезахисні властивості не можуть залишити нас байдужими. Мені подобається, що до питання з сонцезахисними засобами Natureal підійшли дуже відповідально, і не поспішаючи потрапити в "тренд", випустили саме пудру з сонцезахисними властивостями, в якій точно були впевнені. Така пудра може стати чудовим доповненням до повноцінного, базового чи лайтового макіяжу, а також нею дуже легко поновити спф захист 🥰.