Нове замовлення з Європи
краси у тюбіках
Усім привітики! Вирішила зробити нарешті собі подарунок, хоча День народження я мала аж 2 тижні тому. Тож показую, чим я буду тішитися і фарбуватися найближчим часом:
1. Туш Lancome Hypnose Volume-a-Porter Mascara якось мала тушь від цього бренду і запах був просто неймовірний - ніби парфуми. Тут треба визнати, що ще той токсикоман щодо тушей. Але це просто щось божественне. Так, згодна, дуже логічно замовити туш заради запаху. Не перемикайте.
2. Нарешті добила старий олівень Eveline Cosmetics Brow Styler 3 in1 Multifunction, який був для мене затемним - навіщо я взала аж №3 - не памʼятаю. Можливо на момент замовлення не було світліших варіантів. Наразі взяла №1 - вчора затестила і здається непогано.
3. Також врешті замовила собі цю підводку від NYX - яка є для мене дуже зручною і довговічною. Наразі спробувала у коричневому кольорі. Формулу не змінили - малює як і раніше бездоганно🤎
4. А ця міні парфумована вода Masaki Matsushima Suu… то просто дань ностальгії по юності і не більше. Водичка персикова, вибухова. Не зовсім вже мені пасує за відчуттями, але на літо най буде для різноманітності.
Що вам сподобалося із покупочок?
Коментарі (0)