Strange Love

Аромадифузор "Попкорн і карамель" ESSE Home Fragrance Diffuser: Доповнив мою кухню

Аромадифузор "Попкорн і карамель" ESSE Home Fragrance Diffuser: Доповнив мою кухню

Я шукала аромат, який би створив в моїй кухні атмосферу затишку і тепла. Аромадифузор "Попкорн і карамель" від ESSE справився з цим завданням.

З перших секунд, як я відкрила флакон, мене обгорнув ніжний, солодкий аромат попкорну з карамеллю. Це той самий запах, що нагадує про дитинство, кінотеатри і затишні вечори вдома. Аромат розповсюджується по кімнаті поступово, не є надто насиченим, але при цьому відчувається чітко і створює приємну атмосферу. Кухня у нас об'єднана з вітальнею, проте аромат поширюється доволі інтенсивно на площу 10-15 метрів. І це лише 3 палочки.

Мені подобається, що аромат звучить дуже натурально, ніби на кухні щойно спекли домашнє печиво. Звучить, наче коричневий цукор в розтопленому вершковому маслі.

Запах не дратує і не викликає головного болю, навіть якщо довго перебувати в приміщенні.

Дизайн дифузора також заслуговує на окрему згадку. Лаконічний флакон і дерев'яні палички виглядають стильно і вписуються в будь-який інтер'єр.

Рекомендую його всім, хто цінує затишок і хоче створити в своєму домі особливу атмосферу. Такий натуралістичний аромат карамелі та масла органічно впишеться в загальну картину кухні, той випадок, коли гурмансткий аромат доречний.

08 серпня, 2024
Strange Love
08 серпня, 2024