Tanserb

Dr. Sante Simply Clean SOS Маска глибокої дії для обличчя

Люблю глиняні маски як володарь комбінованого типу шкіри обличчя. Ця маска має у складі коалін (3-є місце у составі), але це не класична глиняна маска. Вона краще за класичну!

Склад: Aqua, Glycerin, Kaolin, Ethyl- Hexyl Stearate, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ceteareth-20, Salicylic Acid, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Malic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Allantoin, Zinc Gluconate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyetha- Nol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 75810.

Ця очищувальна маска має у своєму складі такі активні інгредієнти:

• Біла глина – очищає шкіру
  • Саліцилова кислота здійснює виражену протизапальну і антибактеріальну дію, вона оптимізує роботу сальних залоз і синтез їх секрету
  • AHA-кислоти активизують процеси регенерації
  • Алое – Зволоження, заспокійливий засіб
  • Пантенол - Зволоження, заспокійливий засіб
  • Цинк – антиакне, заспокійливий засіб
  • Олія соняшникова – зволоження, регенерація

Туба з відкидною кришкою доволі зручний формат для масок

Аромат у маски доволі різкий, хіміозний (якимись кислотами пахне) , але я його відчуваю ярко тільки коли наношу маску. Потім він мене не дратує. Але не дуже приємний

Майже зразу після нанесення маска починає трохи пекти шкіру . Але виробник попереджає про цей ефект. То є нормально (без почервоніння). Печіння шкіри триває весь час, поки маска на шкірі. Але це печіння не дуже сильне. Його добре відчуваєш, але дискомфорта немає.

Маска за 10 хвилин підсихає, але не стягує, та не сушить шкіру, як звичайні глиняні маски.

Змиваю водою

Ефект чудовий: шкіра стає м’якою, ніжною, гладенькою, чистою, свіжою. Пори гарно очищаються та трохи зменшуються. Трохи вирівнюється тон шкіри. Дійсно регулюється робота сальних залоз (і не на один день), зменшується жирність шкіри.

Висновок. Я не очикувала, що бюджетна маска так мені сподобається й так буде гарно працювати на моєї шкірі. Я навіть, їй вибачаю неприємний запах та легкий ефект печіння шкіри (але так воно й повинно бути). Для комбінованої та жирної шкіри чудова бюджетна масочка!