krislemly

TAP Cosmetics | Шампунь

TAP Cosmetics | Шампунь

Розкажу сьогодні про Keratin and Collagen Shampoo від TAP Cosmetics, цей шампунь має цікаву формулу збагачену кератином та колагеном, тому мені було дуже цікаво його спробувати.

TAP Cosmetics | Шампунь

Мені дуже подобається дизайн упаковки. Взагалі, у цього бренду він досить мінімалістичний. У натуральних відтінках і дуже симпатичний. Темний пластик мінімум написів та малюнків.

Для зручності використання є помпа-дозатор. Вона працює справно, не протікає, можна контролювати натискання.

Консистенція досить густа, щільна. Добре милиться, дає об'ємну піну. Для повноцінного намилювання вистачає зовсім невеликої кількості шампуню.

Аромат дуже приємний. Ледь вловимий відтінок мигдалю, трохи кремової, на волоссі залишається деякий час, що дуже мені подобається.

Доречі шампунь має нейтральне pH, що робить його ідеальним для фарбованого волосся.

У використанні шампунь цілком комфортний, добре розподіляється, добре піниться. Коли змиваю, волосся досить гладке та дуже приємне на дотик ніби після кондиціонеру.

Насамперед, я хочу поділитися своїми враженнями про очищення шкіри голови. Цей шампунь чудово справляється зі своїм головним завданням. Волосся після його використання стає ідеально чистим і довго залишається таким. При цьому шампунь не сушить довжину волосся, шкіра не лущиться, не викликає сверблячки, лупи та інших неприємностей.

Також хочу відзначити, що волосся в рази легше розчісувати і укладати після цього шампуню. Вони буквально струмують за гребінцем. На дотик волосся стає ніжнішим і набуває більш доглянутого вигляду.

Резюмуючи, можу сказати, що я залишилась дуже задоволена цим шампунем, він виправдав всі мої очікування. А бренд Тар закохує в себе все більше.

08 серпня, 2024
krislemly
08 серпня, 2024