Ta_nyaaaaaaa

Зупинись, охолодись!

Зупинись, охолодись!
Зупинись, охолодись!
Зупинись, охолодись!

Хто любить багато гуляти, як я, або хто має «стоячу» роботу, ті знають як важливо ніжкам розслаблятися і як буває складно привести це зробити.

Тому побачивши новинку бренду, відразу без вагань обрала її.

Зупинись, охолодись!

Скраб випускається у стандартній для такого продукту тарі - пластиковій круглій баночці («шайбочці»). Між кришечкою та продуктом захисна пластикова мембрана із зручним «язичком» для іі вилучення.

Оформлена у так званому м‘ятному дизайні, який так і говорить про охолодження, свіжість.

Об‘єм 200 g.

Скраб має дуже гарний м‘ятний відтінок. Візуально виглядає неймовірно приємно.

Текстура доволі в‘язка, мені це подобається, бо скраб не кришиться, не розсипається. Виглядає і відчувається як жуйка, тому люблю набирати його кульками.

Кристали цукру помірного розміру, тому відразу не тануть, можна гарно промасажувати.

Аромат підбадьорює, пахне ментолом і м‘ятою. Обожнюю такі прохолодні запахи, а особливо влітку 😮‍💨

Декілька слів про склад. Скраб виготовлений на основі кристалічного білого цукру.

Олі м‘яти, ментол та алантоїн тонізують, відновлюють шкіру, розгладжують її мікрорельєф. Чудово боряться з набряками, покращують кровообіг, знімають відчуття втоми з ніг.

При взаємодії з водою скраб на шкірі починає злегка пінитися та перетворюватися у своєрідне молочко.

Мені дуже подобається залишати його на стопах на 5-10 хвилин. Тоді охолоджуючий ефект ще потужніший і я почуваюся ще краще.

У результаті помітила полегшення на стопи і ноги загалом. Відразу зникло відчуття втоми, і 16 тисяч кроків за день уже зовсім не відчувались 😅 Із плюсів - це відчуття дуже тривале, до години часу.

Шкіра на ногах відчувається свіжою, м‘якою, зникли сухі ділянки, наче «зашліфувалися».

Цей скраб я використовувала на ніжки до колін, також ефект приємно вразив. Більша площа охолодження - кращий результат у боротьбі з набряками і просто окремий плюсик у спеку.

Щоразу отримую море задоволення від використання охолоджуючого скрабу. Він ніжно пілінгує шкіру, а ще так круто розслабляє! Ефект охолодження триває ще до 20 хв після виклристання. На ногах це відчувається приємно і делікатно.

За особливі відчуття цей скрабчик точно варто додати у корзинку. А я ще точно повторю його!) Я б і на тіло використовувала такий)