Зупинись, охолодись!
Охолоджуючий скраб для ніг з ментолом та олією м‘яти Shelly - заспокоює, відновлює та освіжає 🍃
Хто любить багато гуляти, як я, або хто має «стоячу» роботу, ті знають як важливо ніжкам розслаблятися і як буває складно привести це зробити.
Тому побачивши новинку бренду, відразу без вагань обрала її.
Скраб випускається у стандартній для такого продукту тарі - пластиковій круглій баночці («шайбочці»). Між кришечкою та продуктом захисна пластикова мембрана із зручним «язичком» для іі вилучення.
Оформлена у так званому м‘ятному дизайні, який так і гово рить про охолодження, свіжість.
Об‘єм 200 g.
Скраб має дуже гарний м‘ятний відтінок. Візуально виглядає неймовірно приємно.
Текстура доволі в‘язка, мені це подобається, бо скраб не кришиться, не розсипається. Виглядає і відчувається як жуйка, тому люблю набирати його кульками.
Кристали цукру помірного розміру, тому відразу не тануть, можна гарно промасажувати.
Аромат підбадьорює, пахне ментолом і м‘ятою. Обожнюю такі прохолодні запахи, а особливо влітку 😮💨
Декілька слів про склад. Скраб виготовлений на основі кристалічного білого цукру.
Олі м‘яти, ментол та алантоїн тонізують, відновлюють шкіру, розгладжують її мікрорельєф. Чудово боряться з набряками, покращують кровообіг, знімають відчуття втоми з ніг.
При взаємодії з водою скраб на шкірі починає злегка пінитися та перетворюватися у своєрідне молочко.
Мені дуже подобається залишати його на стопах на 5-10 хвилин. Тоді охолоджуючий ефект ще потужніший і я почуваюся ще краще.
У результаті помітила полегшення на стопи і ноги загалом. Відразу зникло відчуття втоми, і 16 тисяч кроків за день уже зовсім не відчувались 😅 Із плюсів - це відчуття дуже тривале, до години часу.
Шкіра на ногах відчувається свіжою, м‘якою, зникли сухі ділянки, наче «зашліфувалися».
Цей скраб я використовувала на ніжки до колін, також ефект приємно вразив. Більша площа охолодження - кращий результат у боротьбі з набряками і просто окремий плюсик у спеку.
Щоразу отримую море задоволення від використання охолоджуючого скрабу. Він ніжно пілінгує шкіру, а ще так круто розслабляє! Ефект охолодження триває ще до 20 хв після виклристання. На ногах це відчувається приємно і делікатно.
За особливі відчуття цей скрабчик точно варто додати у корзинку. А я ще точно повторю його!) Я б і на тіло використовувала такий)
Коментарі (0)