M O N D ✨️

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

1. Інтенсивний зволожувальний гель тривалої дії Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

Гель-крем обіцяє інтенсивне зволоження шкіри протягом 100 годин, проникаючи на 10 шарів усередину шкіри 👌.

Пакування Clinique дуже гарне та екологічне. Традиційно коробка демонструє візуал баночки та інформацію про гель. Баночка зроблена з товстого скла. Надійно закривається сріблястою кришкою.

Об'єм: 50мл. Існує й у менших обсягах.

У складі багато цінних компонентів, таких як:

  • Алое: Емолент. Заспокіює, зволожує, загоює шкіру. Має протимікробну, протизапальну дію.
  • Лізат ферментованих лактобактерій: Універсальний пробіотик.Зволожує шкіру, підвищує її тонус, сприяє посиленню синтезу колагену, усуває набряки, активізує мікроциркуляцію, відновлює імунітет клітин.
  • Гіалуронат натрію. Зволожувач. Сприяє регенерації тканин без шрамів, робить шкіру м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію.
  • Гліцерин: Зволожувач. Сприяє природному захисту шкіри.
  • Токоферилацетат: Антиоксидант, форма вітаміну Е. Стимулює вироблення колагену та сприяє живленню шкіри, захищає її від шкідливих впливів середовища.
  • Аскорбілфосфату - Антиоксидант, форма вітаміну. Освітлює, стимулює синтез колагену, захищає шкіру.
  • Китайська камелія: Антиоксидант, уповільнює старіння, тонізує.
  • Розторопша плямиста: УФ-фільтр, антиоксидант, зволожувач, регенерує, знімає подразнення, підвищує пружність, загоює шкіру.
  • Термофільний фермент Термус: УФ-фільтр, зволожувач, захищає, омолоджує, кондиціонує шкіру.
  • Береза: Зменшує жирність шкіри, видаляє пігментні плями.
  • Кофеїн: Антиоксидант. Тонізує та покращує мікроциркуляцію; усуває набряклість та покращує тонус шкіри.

А для ефективної дії компонентів, у Clinique використовують інноваційні запантентовані технології. Однак, розчарував на другому місці у складі силікон (Диметикон), який може забити пори. Хоча за час використання стан пор не змінився, висипання не з'явилися.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Підходить для усіх типів шкіри, у тому числі й чутливої. Не містить ароматизатори. Жодного дискомфорту на чутливій шкірі комбі типу не відчула.

Текстура досить не типова, не можу порівняти її ні з кремами, ні з гелями, які мала раніше. Текстура гелева персикового кольору, яка майже не розтікається. Аромат скоріше відсутній. Хоча, у мене запах віддалено асоціюється з персиковим квітом.

Наношу на очищену шкіру зранку і ввечері. Деякі зони обличчя потребують більш інтенсивного зволоження, тому на них нашаровую гель. Виходить середня витрата.

Гель м'ягенько лягає на шкіру і швидко поглинається. Особливо оцінила його зволожувальну дію: надає рівно необхідну кількість зволоження. З ним забула про надмірну жирність. Навіть у спекотні дні шкіра зберігає баланс і не виглядає як масляний млинець.

Для зимового догляду зволоження може бути недостатнім, а ось на літо - чудовий варіант. Особливо сподобався як денний крем. Шкіра виглядає здоровою, зволоженною, з рівномірним рельєфом та матовим фінішем. Гель також слугує чудовою базою під макіяж: текстури рівномірно лягають на обличчя і довше тримаються.

2. Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara

Ця туш стала для мене справжнім відкриттям, бо раніше взагалі не чула про туші з мікроволокнами.

Туш обіцяє візуальне збільшення об'єму вій на 230% та помітне ущільнення вже при першому використанні.

Пакування: картонна коробка, на якій наочно зазначено переваги продукту та детальна інформація про нього.

Навіть не відкриваючи коробку, бачимо дизайн туби: витончена форма, благородний зелений колір та м'які кути. Проте, надруковане зображення на коробці не передає усієї краси дзеркальної металевої поверхні, яка всередині. Мінус такої поверхні: швидко можуть з'явитися подряпини. Хоча, матеріал виглядає досить надійним.

Об'єм: 10 мл.

У мене це перша туш з конусоподібною об'ємною щіточкою. Ніколи б не подумала, наскільки вона зручна. Дрібні щетинки з легкістю захоплюють кожен куточок вій. Завдяки своїй формі, щіточка набирає достатню кількість туші без грудочок.

Трохи незвично використовувати хвилясту щіточку після стандартних силіконових. Приловчитися - лише питання часу.

Склад

  • Без парабенів.
  • Без фталатів.
  • Без ароматизаторів.

До складу додали доглядову суміш кокосової, арганової та морингової олій. І це відчутно: після використання немає сухості чи випадіння вій. Наявність олій у цьому випадку не свідчить, що засіб повіністю натуральний (що нормально для декоративної косметики). Наскільки екологічно використовувати мікроволокна - залишається питання.

Оскільки маю чутливі очі та щоденно ношу контактні лінзи, для мене особливо важливо, що формула протестована офтальмологами.

Рада, що туш не викликала роздратування (а кількість таких марок можу перелічити лише на пальцях однієї руки☝️).

Вона не відчутна на віях. Але під кінець дня починає трохи осипатися. Цей момент потрібно контролювати, щоб щільна текстура не потрапила в око.

Колір: класичний глибокий чорний (Black)

Туш надає хороший об'єм, робить вії виразними. Промальовує добре навіть малюсінькі нижні вії. Достатньо лише одного шару нанесення. Добре підкручує вії і фіксує їх на весь день.

Змивається не завжди легко, хоча і не водостійка. Для мене це плюс. Не треба піклуватися за стійкість. Загалом, враження позитивні.