Sofiia_Ts

Тональний крем Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20

Тональний крем Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20

Всім привіт, по акції Wonder Bundle, де можна було взяти 5 пробників на 249 грн, я обрала тестер тонального крему. Мабуть я себе переоцінила, з тим як я загоріла 😄

Я дуже довго обирала відтінок, передивилась багато свотчів, і думала, що CN52 neutral(MF) підійде. Я зрозуміла, що маю дуже світлу шкіру)

Так як мені відтінок абсолютно не підійшов, я його тестила просто на руці протягом дня.

Крем має легку текстуру, більш кремову, але з досить високою пігментацією. Без аромату. Одного пробнику, думаю вистачило би на два рази.

Розподіляється по шкірі легко, повністю підлаштовується під текстуру шкіри, не підкреслює шелушіння чи нерівності, але залишає при цьому матовий фініш.

Стійкість ідеальна, за цілий день, на руці крем лишився, як при нанесенні.

Повністю склад аналізувати не буду, виділю лиш те, що він на безпечних силіконах, з фізичним фільтром захисту SPF 20, має велику кількість доглядових компонентів: вітамін С, Е, гіалуронова кислота, саліцилова кислота, пробіотики, заспокійливі рослинні екстракти. Без парабенів чи шкідливих консервантів, і без віддушки.

Крем хоча не підійшов по відтінку, проте залишив хороші враження, і хочеться ще раз підібрати відтінок та протестити. Там по акції ще є відтінок світліший, CN 28 Ivory, тому світленьким рекомендую брати його.

Вам важко обирати відтінки тональних кремів, чи маєте якісь лайфхаки для цього? 🤍 Для мене це завжди найбільша проблема, бо не знаю свій підтон)