Jeanne Arthes BOUM Savon
Аромат свіжості, чистоти та мильних бульбашок 🫧
Всім привіт ❤️
Округлі флакончики з ароматами лінійки Boum від Jeanne Arthes думаю відомі кожній. Червоне "яблучко" є лідером продажів і саме з цим ароматом я відкрила для себе бренд Jeanne Arthes, який є виробником не тільки якісних а й дуже бюджетних ароматів.
Лінійка Boum складається з ароматів для жінок та чоловіків. Жіночі - здебільшого фруктові та солодкі. Але є один , який підкорив моє серденько своєю легкістю та свіжістю ,і це аромат Boum Savon 🫧
💙 Дизайн
Дизайн флакону милий та лаконічний, повністю відповідає концепції лінійки, схожий на "яблучко" , тільки іншого кольору.
Флакон скляний, прозорий та важкенький, витриманий в ніжних блакитних тонах . На передній частині є випукла назва Boum. З іншого боку нанесено фарбою назва бренду, об'єм та країна виробник. Функції ковпачка тут вик онує спеціальний обмежувач , який надійно фіксує розпилювач ,легко знімається та надягається. Не дивлячись на об'єм 100 мл, флакон виглядає компактно та не займає багато місця. Попередньо,як і належить, флакон був вкладений в коробку та захищений плівкою.
💙Піраміда
ПІРАМІДА АРОМАТУ
Початкові ноти:
Квіткові ноти,мигдаль
Середні ноти :
Водяна лілія, Конвалія
Базові ноти:
Мускус, Жасмин
💙Моє сприйняття
В перекладі Savon переводиться як " мило" а зображені на коробці мильні бульбашки одразу натякають на те що аромат про чистоту та свіжість . Початок для мене перші хвилини трохи важкий , одразу відчутний спирт а потім у гру виступають гіркі ноти які схожі на пральний порошок, так якби ви занурили свій ніс в коробку з порошком і відчули всю його концентрацію. Цей початок на щастя не довгий, хвилин 15 . Далі аромат трансформується, пом'якшується, і це вже не типовий пральний порошок, а нібито вдягаєш чисті,випрані та висушені на свіжому повітрі речі. Я зовсім не відчуваю мигдаль , можливо тільки його гірчинку. Потім розкриваються квіткові ноти. Окремо відчути конвалію або жасмин я не можу, аромат вже стає скоріше як квіткове мило. Я пам'ятаю колись у бабусі було мило "Конвалія" , от асоціації виникають саме такі, буцімто це мило або шампунь,чи гель для душу . Також виникають прямі асоціації з мильними кульками , точніше з ароматом рідини з якої роблять ці кульки. Начебто в парку ранньою весною десь бавиться дитина , в повітрі кружляють барвисті від сонячного світла мильні кулі, а одна велика долетіла до обличчя та луснула на кінчику носа 🫧
Зараз,коли аромат трохи відстоявся, він став нагадувати мені кисленьке, свіже зелене яблуко (що не заявлене в піраміді) яке в базі перетворюється на мило. Я не знаю як це працює, що я відчуваю аромат по різному. Але точно що аромат Boum Savon 🫧 - це про ніжність,повітряність та свіжість.
💙 Стійкість та шлейф
Так як аромат легкий та свіжий,я дуже швидко до нього звикаю та перестаю відчувати, проте мені робили компліменти і через декілька годин після нанесення,є невеликий шлейф. Дуже часто оточуючі не сприймають цей аромат від мене як саме як парфуми, кажучи що думали що це віддушка засобів для прання речей, або що я нещодавно з душу і шкіра ще зберегла свіжість. Для літа та спекотних днів такий ефект дуже доречний. Також мені подобається що парфумами можна "поливатися" і при цьому їх аромат точно нікого не задушить.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)