PolLya

Sensodyne зубна паста.

Sensodyne зубна паста.

Часто в подорожах далеких чи не дуже ми помічаємо нові смаки. Новий смак звичної страви. Новий смак води з іншого водогону. Я для себе виявила ще й новий смак зубної пасти.

Бренд "Сенсодин", який спеціалізується на догляді за зубами і обіцяє зниження чутливості до холодного, солодкого, кислого і т.д. , недавно вразив мене смаком свого продукту. Мабуть бажаючи догодити людям, котрі не люблять різких смаків, аж пекучо м'ятних чи незвично спецієвих, він випустив пасту, котру я сприймала, як дитячу. Бо вона справді мала аж занадто ненав'язливий ніжно- м'ятний смак, який відчувався лише доти, доки чистиш зуби. Далі, після полоскання порожнини рота , досить довго залишається легкий солодкий присмак. І, як на мене, якщо користуватись нею кудись поспішаючи, на автоматі, то дехто з неуважних людей уже хвилин через 10 може і забути, чи чистив він зубки.

Піниться даний засіб не дуже активно. Якраз досить для зручного розподілення по порожнині рота , щоб і на зуби і між зубками попасти. Але ніяк не занадто. Взагалі, дана зубна паста Сенсодин - це якраз про помірне, нейтральне і достатнє.

І ,що найголовніше, з місією, яку покладено в основу лінійки : зменшувати чутливість зубів, вона справляється на "відмінно". Я бачу цю зубну пасту, як завжди наявну на поличці у ванній кімнаті. А вже щось м'ятніше, чи засіб для відбілювання можна долучати додатково. Головне, що основа- надійна, корисна і приємна.