Kizza

Перші викидушки цього року

Перші викидушки цього року

Але на цей раз я вирішила трошки розширити лінійку викидушок про які я раніше не говорила.

Швиденько пробіжимось по дитячих викидушках. Два шампуні Bubchen різного об'єму - подобаються, пахнуть приємно. Але щодо рекомендацій утримаюсь так,як багато матусь тут, в Клубі їх не люблять. Моїй дитині чудово підійшло, аромат ненав'язливий, виставок чи свербіння не маємо. Попереджаючи питання чи пробувала я щось інше - так, і Hipp, і Uriage, і Weleda. Але найбільше подобається цей варіант. Куплю ще.

Штука Baby Bad, а саме величезна упаковка - це не гель для душу. Воно розчиняєтся у воді і вода стає з піною і ароматною. З мінусів - літрова версія має насичено синій колір, який мене ввів в ступок, бо раніше я купляла лише маленькі. Докладний допис про це був тут: https://club.makeup.com.ua/post/18710/

Чи куплю ще? Поки не вирішила. Проте якоїсь негативної реакції у нас не було. І впринципі засіб відрізняється від звичайної версії більшою концентрацією запашки і синім кольором. Тому дуже економний.

Ну і Судокрем, який напевно не потребує представлень. Маємо закінчення двох упаковок, через те, що мали проблеми з попрілостямм і я його наносила доволі густо. Тут без варіантів - куплю ще.

Засоби для чистки зубів: закінчила свій Splat. Тепер шукаю йому заміну, по всім відомій причині. Lacalut не вразив так само як і Sensodyne. Ні, як пасти вони ок, цілком пристойні але мені щось в них не так.

Поки пошуки аналогу Splat не дуже успішні, тому якщо у вас є пастові відбілюючі мастхеви - пишіть в коментарі, буду закупатись засобами - спробую ваших улюбленців.

(Так, я раз на певний час закупаюсь засобами для ванни - одразу кілька гелів, кілька паст і тд)

Одразу про гель для душу: чорна серія від Nivea це просто бомбічний аромат смачного чоловіка. Чергуємо його з Old Spice Whitewater або Danger Zone. Інше мені занадто різке, або у чоловіка починається алергія.

Якщо в гелях для душу ще є якісь варіації - то дезодорант тільки цей. Whitewater від Old Spice. Саме в гелевій формі. Всі інші форми або не так пахнуть, або лишають п'ятна. Цей просто ідеальний. Пшикалка після гоління Pjur - норм пшикалка, але особливого ефекту я не відчула, тому купляти більше не буду.

Шампунь Babe - поки рятівник чоловіка від випадіння волосся. Працює не з першої банки, але в довгій перспективі і в комбінації з лосьйоном дає непоганий ефект.

Ля Рош: і для обличчя і для дитячої дупки. Крутий багатофункціональний засіб який я для себе використовую як умивалку-очищення-демакіяж, а для дитини коли треба її частину підмити, і дуже рідко як шампунь. Люблю його, без нього як без рук. Звісно куплю ще і постійно маю бекапи.

Міцелярка L'Oreal - робить свою справу, великий об'єм, ненав'язливий аромат. Нічого зайвого. Як буде по акції куплю ще.

Закінчився олівчик Maybelline. Люблю, писала йому дописи і співала оди. Буду брати ще.

Помада SuperStay Matte Ink - ця померла від старості розшарувавшись на пігмент і масло. В мене ще такі помади є, але більш носиьельних для мене кольорів. Цей був занадто рудий. Але пам'ять про неї лишилась в низці дописів де вона фігурувала🤣

Помада Maybelline остаточно померла і як застаріла формула і як декоративний засіб. Викинула третину, що лишилась, в свій час я з нею не розставалась. Тому хай відпочиває.

L'Oreal помада тінь викинута з душі і з квартири, але не на помийку а до подружки. Можливо там приживеться, бо мене вона лишень дратувала. Причини дратування туть: https://club.makeup.com.ua/post/12157/ (перший підзаголовок про неї)

Соплива гілауронова сироватка від Elizavecca і олія Weleda, що вже протермінувались. Перша робить майже нічого з мізерними витратами засобу. А на другу в мене була алергія, і долежалась ця олія до моменту протермінування. Нарешті я їх викинула❤️

Гель для прання ДаДа - хороший гель, алергії не викликав, непогано прав. Але треба чекати акції, бо на 90 грн він не пере, а при ціні 50-60 грн, коли акції - то це найкращий засіб🤣

CIF Анти-наліт - виявився прекрасним не окороз'їдаючим засобом, що прекрасно очищує сильний мильний наліт з ванни і має зручний дозатор-пшикалку. Тому це мій особистий рекомендасьйон для чистки ванної кімнати.

Отакі в мене викидушки були цього разу. Я вже починаю потихеньку збирати нову порцію, але це вже буде в майбутньому.

Наразі іноді трошки буду випадати з Мейкап життя, бо я знову влізла в макіяжний марафон😅 Але на цей раз в мене будуть фото процесу тому цікавий контент буде💕

Всім гарного дня і дякую за увагу ❤️