Перші викидушки цього року
Тут буде багато знайомих засобів😉
Але на цей раз я вирішила трошки розширити лінійку викидушок про які я раніше не говорила.
Дитяче
Швиденько пробіжимось по дитячих викидушках. Два шампуні Bubchen різного об'єму - подобаються, пахнуть приємно. Але щодо рекомендацій утримаюсь так,як багато матусь тут, в Клубі їх не люблять. Моїй дитині чудово підійшло, аромат ненав'язливий, виставок чи свербіння не маємо. Попереджаючи питання чи пробувала я щось інше - так, і Hipp, і Uriage, і Weleda. Але найбільше подобається цей варіант. Куплю ще.
Штука Baby Bad, а саме величезна упаковка - це не гель для душу. Воно розчиняєтся у воді і вода стає з піною і ароматною. З мінусів - літрова версія має насичено синій колір, який мене ввів в ступок, бо раніше я купляла лише маленькі. Докладний допис про це був тут: https://club.makeup.com.ua/post/18710/
Чи куплю ще? Поки не вирішила. Проте якоїсь негативної реакції у нас не було. І впринципі засіб відрізняється від звичайної версії більшою концентрацією запашки і синім кольором. Тому дуже економний.
Ну і Судокрем, який напевно не потребує представлень. Маємо закінчення двох упаковок, через те, що мали проблеми з попрілостямм і я його наносила доволі густо. Тут без варіантів - куплю ще.