#testmakeupclub
І мої враження від засобів Clinique
Дякую MUC за чергове тестування, це мега цінна можливість 🥰 Сьогодні на огляді продукти американского виробника декоративної косметики, засобів для догляду за шкірою та парфумерії Clinique 》》》
Інтенсивний зволожувальний гель тривалої дії, 100 годин зволоження — Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
Гель представлений у картонній коробочці світло зеленого кольору, де власне і відображена вся необхідна інформація англійською.
Що цікаво, термін придатності по відкриттю складає цілих 24 місяці, тому можна не перейматися, що не встигнеш використати гель.
Сама баночка скляна та масивна, все зроблено якісно та виглядає гарно. Об'єм складає 50 мл. Кришечка відкручувальна, жодних перегородок між гелем і нею не було.
Текстура, очікувано, гелева, дуже легка, навіть силікониста. Аромат легкий та практично не відчутний, косметичний. Гель напівпрозорий, має дуже приємний оку персиковий відтінок.
По складу з основного є:
〰️ Гліцерин (Glycerin) - вологоутримуючий агент, який допомагає зберігати вологу в шкірі.
〰️ Гіалуронова кислота (Sodium Hyaluronate) - зволожує і покращує еластичність шкіри, надаючи їй гладкість.
〰️ Екстракт зеленого чаю (Camellia Sinensis Leaf Extract) - має антиоксидантні властивості, захищає шкіру від ушкоджень від вільних радикалів.
〰️ Екстракт листя алое (Aloe Barbadensis Leaf Extract) - заспокоює і зволожує шкіру.
〰️ Алантоїн (Allantoin) - заспокоює шкіру і підтримує її відновлення.
〰️ Пальмітоїл гексапептид-12 (Palmitoyl Hexapeptide-12) - пептид, що може допомогти в покращенні текстури шкіри і зменшенні зморшок.
Взагалі цей гель підходить для будь-якого типу шкіри та обіцяє зробити шкіру гладенькою, пружною, здоровою та призупинити процеси старіння ☝️
Враження від використання
У нанесенні гель дуже приємний, я його тримаю у прохолодному місці, тому ще маю трохи охолоджувального ефекту, поміж обіцяного зволоження.
А зволоження тут чудове, таке делікатне, без жирного блиску, більше з легким природним сяйвом та доволі тривале. Не впевнена стосовно 100 годин, але з ранку і до пізнього вечора шкіра не відчуває потреби у зволоженні. Дуже комфортний у носці, без відчуття плівки чи чогось зайвого.
Виробник наголошує на декількох варіантах використання, як базу під макіяж, як маску або поверх макіяжу.
Мені найбільше сподобалось використовувати цей гель як масочку, наносила тоненьким шаром на 5 хвилин, знімаю залишки серветкою, хоча чесно кажучи він всмоктуєтьмя майже весь. Шкіра неймовірно зволожена, м'яка, оксамитова, напитана та пружна — відмінний sos-засіб для літа.
Якщо використовувати гель як базу під макіяж, теж веде себе достойно. Жодних лущень або стягнутості, навіть з бюджетними декоративними засобами не було. Під тоном гель не скочується і ніяк з ним не конфліктує.
Поверх макіяжу, вибачайте, не ризикнула, мені це здається дуууже дивним.
Окремий плюс за відсутність віддушки, я не дуже люблю її у доглядових засобах. Тому беріть на замітку, якщо для вас це також важливо.
За тиждень щоденного використання жодних негативних реакцій не спостерігала 👌
Взагалом враження від гелю позитивні та комфортні, буду використовувати і надалі.
Туш для вій — Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
Туш представлена у зеленому глянцевому флакончику циліндричної форми, теж засіб запакован в окрему коробочку. Об'єм складає 10 мл. Срок придатності по відкриттю 6 місяців.
Обмежувач середній, як на мене доводиться щоразу трохи віджимати щіточку. До речі, вона тут конусної форми, з ворсу, дуже зручна.
Колір — чорний, добре пігментований та насичений.
Склад збагачений ефірними оліями кокосу, аргани, моринги та містить клітковину, що запобігає ламкості, випадінню.
Враження від використання
У нанесенні комфортна, добре промальовує куточки очей, подовжує та додає об'єму. На повіках все ж таки відбивається, але туш швидко схоплюється, підправити на стадії нанесення для мене не проблема. Власне результат на моїх війках:
Мені результат подобається, вії подовжені та добре промальовані навіть в один шар. Туш не береться грудочками та потребує мінімальної кількості "проходів" щіточкою.
Будьте готові, що формулі є мікроволокна, такі ніби маленькі волосинки, вони і ств орюють додатковий об'єм та необхідну довжину. Проблем з цими волокнами не було, тому їх наявність віднесу до плюсів засобу.
Стосовно стійкості, з часом осипається мінімально, можете бачити самі:
Змивається легко, як гідрофільною олією, так і міцелярною водою.
Цілком гарна та достойна туш на щодень 👌
Коментарі (0)