Мисткиня🎨

Схід сонця, пляж і тропічні фрукти

Вітання, паняночки!

Я, як і багато інших дівчат, спокусилася на славнозвісний кавуновий Happy box із сюрпризами від Mermade в якості знайомства із брендом. Він для мене новий, тим паче отримати два продукти за такою "смачною" ціною - гарна нагода поповнити свої запаси. Тож, у ньому знайшла кавуновий гель для душу і цей скарб - Парфумований шимер-міст Miami sunrise.

Назва продукту говорить сама за себе. Він такий солодкий, як соковитий персик; незвичайний, як стиглий манго; приємний, як літнє сонечко, бо має дрібний майже невидимий оком шимер, що надає шкірі ніжного сяйва на додачу до неймовірного аромату. Міст прозорий і доволі густий, тому нанесення дуже економне і, що неменш важливо не залишає по собі липкості.

Аромат вирізняється стійкістю. Він чудово тримається на тілі впродовж дня, а на одязі звучить іще довше. Наче солодкий нектар він вабить фруктовими пахощами екзотичних міст. Це аромат літа, відпочинку і безмежного задоволення ніжитися в шезлонгу на пляжі, потягуючи смачний коктейль в оточенні пальм)))

Його чарівний аромат назавжди вкрав моє серденько❤️

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня