Anna_feerie

Комфортний сонцезахист на сучасних фільтрах

Комфортний сонцезахист на сучасних фільтрах

Цей сонцезахист - приклад дійсно якісного та сучасного продукту, який вартий уваги (та ще й наш виробник, що особисто мене дуже тішить🥰). Взагалі мене радує, коли бренди не зупиняються на технологіях минулих років, а йдуть в ногу з часом та вкладаються в якісні формули та безпечні склади. Тут для захисту від УФ-випромінювання додані:

💙 Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate - УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А. Він має хорошу фотостабільність, дозволений для продажу в Європі, США, Південній Америці, Японії та Тайвані.

💙Tris-Biphenyl Triazine (nano) - широкосмуговий УФ-фільтр з чітким фільтруючим ефектом. Представляє собою безбарвну органічну тверду речовину, що наноситься як захисна плівка на верхній шар шкіри та розсіює, відбиває та поглинає ультрафіолетове випромінювання сонця.

💙 Ethylhexyl triazone (Uvinul®T 150) - найбільш потужний та фотостабільний УФ-В фільтр. Ethylhexyl Triazone - один з найбільш високоефективних на ринку УФ-В фільтрів для масляної фази. Відмінна фотостабільність, стабільна по відношенню до впливу світла і не піддається змінам навіть під впливом сильної сонячної радіації.

💙Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S) - поглинач ультрафіолетового випромінювання широкого спектру, який поглинає промені UVB і UVA. Має високу фотостабільність, показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою для захисних денних кремів. Допустиме дозування - 10% EU. Метоксифеніл Триазин незначно всмоктується шкірою, майже не викликає подразнення шкіри та не має гормональних ефектів. Схвалено для використання в сонцезахисних препаратах у багатьох країнах світу.

Крім власне сонцезахисних фільтрів крем містить гліцерин, пантенол, вітамін Е, масло ши та трав'яні екстракти, що забезпечують зволоження та додаткове живлення шкіри.

Комфортний сонцезахист на сучасних фільтрах

По консистенції це білий крем, який при розтиранні швидко стає прозорим, залишаючи зволожений фініш. Аромату практично немає, що доволі добре для власників чутливої шкіри.

На обличчі фініш приємний, залежить від типу шкіри (подруга з нормальним типом не помітила ніякої жирності протягом дня), на жирній шкірі фініш трохи більш сяючий, але так само абсолютно комфортний.

Жодного дискомфорту при носінні помічено не було, натомість захист та зволоження на високому рівні. Тому цей крем точно заслуговує уваги (як і лосьйон для тіла з цієї ж серії: https://club.makeup.com.ua/post/46494/ ).