Oleksandra

Огляд невеликого замовлення

Огляд невеликого замовлення
  • Гель Got2b: попередня туба цього гелю потихеньку закінчується (хоча там вистачило б ще місяці на 2 точно), вирішила замовити одразу нову. Нічого кращого для вкладання моїх брів ще не придумали. Вкладаю ним і брови і неслухняне волосся по лінії росту. Цей гель моя велика та шалена любов і навряд чи це колись зміниться.

  • Ремувер для кутикули Shelly: взяла по відгуках, бо попередній закінчується. Як на мене, то дуже рідкий, і швидко розтікається. Формат гелю мені подобається більше, його можна довше протримати на кктикулі. А цей працює гарно, але вдруге не візьму.

  • Маски від Beauty Derm. Малинова мені дісталась у подарунок до охолоджуючої. Вистачило мені її аж на два використання. Легкий механічний пілінг та м'яка і зволожена шкіра після змивання. Загалом сподобалась, можливо візьму повну версію. А від охолоджуючої маски Icy Mint я дійсно в захваті. Колись дуже давно у мене була маска з таким самим ефектом від бренду Рецепты бабушки Агафьи, м'ятно-блакитного кольору, у м'якій упаковці. Вона була ну дууже м'ятною, чудово знімала набряки та освіжала. Цим літом мені дуже захотілось знову придбати щось зі схожим ефектом, і от я її знайшла. Вона густа, майже прозора, має легкий блакитний відтінок, але на шкірі виглядає абсолютно прозорою. Після нанесення відчутно пече хвилин 5-7, (близько до очей краще не наносити), поступово цей м'ятний ефект йде на спад. За цей час вона встигає трохи зняти набряк та збадьорити. Може і не на кожен день, але після безсонної ночі це прям те що треба. Вже придбала ще одну на запас😉