Аніта

Elie Saab Le Parfum

Elie Saab Le Parfum

Буває інколи придивляється собі щось нове, нову косметику, корисний догляд або обираєш новий парфум під настрій, або пору року. І буває так, що закохуєшся у дизайн флакончика, він будто мане тебе і тобі потрібно обов'язково його придбати.
Ось так в мій погляд потрапив аромат Elie Saab Le Parfum. Мені так хотілося його придбати, опис був таким чудовим. Я була готова придбати одразу великий об'єм, але все ж таки вирішили спершу познайомитися з пробним зразком.

Опис аромату
Він належить до групи східних квіткових. Le Parfum випущений у 2011 році. Парфумер: Francis Kurkdjian. Верхня нота: Африканський апельсиновий;

середня нота: Жасмин;

базові ноти: Білий мед, Пачулі, Роза та Вірджинський кедр.


Неймовірно чуттєвий аромат Elie Saab Le Parfum - квітковий і ніжний. Його густа солодкість з легкою гіркуватою нотою манить за собою. Це запах розкоші. Але не тієї, яка постає в оксамиті й золотих прикрасах, - це карколомна розкіш впевненості в собі.
Образ парфумів - медова цукерка у стразах. Вони надзвичайно сексуальні в кожній нотці. Вони самобутні й виділятимуть вас із натовпу. Вони ідеальні для холодної весни і гарячих побачень.
Соло в композиції виконує медово-квітковий коктейль. Скоринки апельсина, усипані жменею білих квіткових пелюсток, ніжаться в акацієвому меду. Прозорий жасмин іскриться під подувом вітру. А неймовірно стійкий шлейф з нотами пачулів довго радуватиме вас своєю теплотою.
Аромат Elie Saab Le Parfum відображає суть жіночності, огортаючи панянку своєю квітковою магією.


Ну як тут не закохатися, такий приємний опис, я вже малювала собі картину, що з цим аромат зберу уйму комплементів. Тому як тільки з'явився пробний зразок я одразу його замовила.

Цей аромат став для мене розчаруванням. Очікувала я легкий, ніжний та солодкий аромат з нотками квітів та меду, а отримала суцільний аромат однієї троянди. Вона забиває всю піраміду, відчуваю тільки її. Я не навиджу троянду будь в яких засобах або ароматах. Не думала, що вона буде так звучати.
Аромат досить стійкий, цю каплю я відчувала годин 6, шлейфовий. З часом аромат став угосати. Будьте обережні в використанні, аромат занадто різький і концентрований, він точно виділить вас з натовпу. Я думала що Kirke це ппц, але цим ароматом можна отруїти все навкруги, якщо добряче переборщити. Аромат суто жіночий, віковий, характерний. На мій смак занадто солодкий, нудотний, важкий. Мені не підійшов. Бачила багато відгуків кому сподобався, але як кажуть на кожен товар свій покупець. Дякувати що не придбала одразу великий формат. Можливо спробую скористатися ним взимку, може розкриється по іншому.
Раджу всім спочатку брати саме пробний зразок.