Євгенія 👩

Ще одна приємна олійка від Shelly)

Ще одна приємна олійка від Shelly)
Ще одна приємна олійка від Shelly)
Ще одна приємна олійка від Shelly)

Всім привіт✌️

Олійки від Shelly - моя любов, бо це не тільки ефективно, а ще й дуже зручно. Я вже спробувала помаранчеву та залену олійки, тепер прийшов час суниці🍓.

Розповідаю більш детально👇

Олія представлена ​​у форматі олівця-стику і як на мене - це неймовірно зручно. Олівчик виконаний з прозорого пластику, що дозволяє стежити за витратою засобу.

Його механізм чимось нагадує шприц, тільки не з гострою голкою на кінчику, а з м'яким пензликом. Низ олівця має помповий механізм. Тобто, олійка видавлюється шляхом натискання на кнопку в нижній частині олівчика

Таких механізм дозволяє регулювати розподіл олії, з нею ніколи не можна переборщити. Олівець не тече, не мажеться - ідеально.

Ковпачок щільно закриває олівець, до характерного клацання, сам собою не злітає.

* В рожевому олівчику дуже швидко затерлися написи на упаковці, тому зараз він виглядає не дуже естетично, але головне, що від цього він не втратив своєї ефективності.
Об `єм: 3 мл, витрата економічна. Також виробник пропонує олійку об'ємом 30 мл, тільки вона буде не у форматі олівця, а з піпеткою.

Він виконаний із синтетичного ворсу (я не знаю точно, що це за матеріал, але мені чимось схоже на м'який пластик). Він щільно набитий, ворс оптимального розміру та дуже зручної форми. Акуратно підстрижений, зовсім не лізе.

З першого використання пензлик був м'яким, еластичним, не дряпав шкіру і добре опрацьовував важкодоступні місця).

Склад олійки гарний, виділяю найцікавіше:

  • Macadamia Ternifolia Seed Oil (Олія макадамії): Цінна олія, багата на ненасичені жирні кислоти, добре зволожує і пом’якшує шкіру.
  • Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Олія виноградних кісточок): доброе зволожує та пом'якшує шкіру.
  • Cannabis Sativa Seed Oil (Олія насіння конопель): Багата на омега-3 і омега-6 жирні кислоти, які гарно зволожують та заспокоюють шкіру.
  • Fragaria Vesca (Strawberry) Extract (Екстракт полуниці): зволожує, пом’якшує та стимулює регенерацію.
  • Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Олія соняшника): Зволожує, пом’якшує шкіру, багата на вітамін Е.
  • Консистенція рідка, олійна, м'яка та приємна на дотик. Вона не тече, у ній відчувається легка олійність, але без жирності та липкості.
  • Аромат яскравий, ніжний та неймовірно смачний. Він солодко-свіжий, в ньому домінує аромат стиглої суниці, який асоціюється із теплом та літом. Точно можу сказати, що ця олійка найароматніша з усіх 3-х, представлених брендом).

Я наношу олійку 1 раз на день - перед сном і цього моїй кутикулі цілком достатньо). Наношу на кутикулу та бічні валики, бо вони дуже схильні до загрубіння.

Одного натискання на кнопку достатньо, щоб обробити усі 10 пальчиків.

Олійка м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється за допомогою пензлика і зовсім не тече. Після нанесення, роблю легкий масаж і чекаю, поки засіб вбереться. Вбирається олійка протягом 10 хвилин. Вбирається повністю, на шкірі не залишається ні липкості, ні жирності, ні олійності, тільки зволоження).

Кутикулу зволожує моментально, проте ефект тримається до першого миття ручок, не має накопичувального ефекту.

Така ж ситуація була і з зеленою олійкою від Shelly, розповідала про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/38780/

Спробувавши всі 3 олійки Shelly, точно можу сказати, що найефективніша - це помаранчева з екстрактом грейпфрута. Детальний допис про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/26736/

  • Чудове, швидке зволоження та живлення кутикули.
  • Добре пом'якшує, у тому числі і бічні валики.
  • Ручки виглядають більш доглянутими та охайними.
  • Супер-зручний формат, ніде нічого не тече і не мажеться.
  • Компактність, олівець поміститься навіть у кишеню)
  • Короткостроковий ефект, без накопичувальної дії(.

Олійка приємна у використанні, але підійде тільки для нормальної шкіри рук, не надто сухої).

Дякую за увагу💕