lady_Julii

LN Pro Liquid Brow Soap

LN Pro Liquid Brow Soap

Мабуть всі вже чули про нього!

А в мене він з’явився нещодавно, тому я дуже хочу розповісти!

Цікавий засіб. На моїх бровах він працює. Гель дозволяє мені вкласти і міцно зафіксувати волоски в будь-якому напрямку.

Я маю досить довгі волоски на бровах. І вони як би смішно це не звучало “падають”😊 Якщо їх не фіксувати засобами то кінчики волосинок опускаються на повіки. Цей гель тримає їх протягом усього дня на своєму місці і це мене дуже радує. Мені не доводиться щіточкою, або якщо її не має поруч, то просто пальцем повертати брови на їх нормальне місце.

LN Pro Liquid Brow Soap
LN Pro Liquid Brow Soap
LN Pro Liquid Brow Soap

Дуже подобається пакування. Прозорий флакон, через який можна бачити залишок засобу і червоний ковпачок зі щіточкою. Люблю червоний колір, тому прямо дуже подобається.

Щіточка класна, тонесенька. Нею зручно рівномірно розподіляти засіб по бровах. Вона дає змогу красиво укласти брови, зафіксувавши неслухняні волосинки у потрібному напрямку.

Гель досить густий, але сохне швидко. Стійкий. На моїх бровах тримається з ранку і до самого вечора. Білого нальоту не залишає, якщо наносити в міру. Змивається легко просто гелем для вмивання або пінкою.

Знайшла тільки один мінус. Великий розхід. Щіточка тонка, але набирається засобу на неї прямо багацько і доводиться знімати його об флакончик.

Закінчився він в мене десь через 2 місяці користування. Наче це і не погано, але хотілось би щоб на довше😊