#testmakeupclub
Що дуже сподобалось,а що повторно ніколи б не придбала 😬
Я дуже рада, що попала на це тестування ,бо давно хотіла познайомитись з цим брендом, дякую Makeup за таку можливість ❤️
Тож ділюсь враженнями від використання продуктів від бренду Clinique
Особливо мене найбільше цікавив крем ,він відноситься до бестселерів цього бренду, тож розпочну одразу з нього
Moisture Surge 100H auto-replenishing hydrator Gel-Cream
Крем підходить для всіх типів шкіри і можна використовувати з підліткового віку 16+.
Виробник запевняє,що активні компоненти цього гелю глибоко проникають у поверхню шкіри, та забезпечують на 100 годин (4 дні) стабільного зволоження і при цьому це відчуття комфорту повинно зберігатися навіть після вмивання.
Обʼєм 50 мл,представлений у прозорій скляній баночці ,без захисної мембрани в середині.
Мене одразу здивував термін придатності, після відкриття 2 роки 😅
Вперше бачу засіб з таким довготривалим терміном. Ну зате можна точно використати до кінця😅
Текстура гелева,персикового кольору.
Дуже легка ,не жирна,швидко та приємно розподіляється по шкірі перетворюючись майже на воду, та практично моментально вбирається в шкіру.
Склад
Склад крем-гелю "Moisture Surge 100 Hour Auto-Replenishing Hydrator", це симбіоз натуральних та синтетичних компонентів.
- На другому місці у складі силікон Dimethicone. Він досить часто зустрічається у доглядовій косметиці,утворює бар'єр, завдяки якому шкіра краще утримує вологу, але при цьому дозволяє випаровуватися природному поту і не забиває пори.
- Біофермент алое вера -ексклюзивний біофермент створений на основі органічного порошку екстракту алое, активованої води алое та лактобактерій. Унікальний процес ферментації перетворює активні інгредієнти на збагачений поживними речовинами біологічний компонент, який легше проникає у шкіру та допомагає шкірі утримувати вологу.
- Гіалуронова кислота.
- Технологія Auto-Replenishing Technology з кофеїном та активованою водою алое заповнює природний запас іонізованої вологи шкіри для її безперервного та глибокого зволоження.
- Магнезіум аскорбіл фосфат -вважається один з кращих похідних вітаміну С, який освітлює та зволожує шкіру, скорочує ознаки старіння шкіри та виступає як потужний антиоксидант
- Трегалоза, сорбітол - є похідними цукру, проникають глибоко в роговий шар шкіри, насичуючи її вологою
- Екстракт чаю – антиоксидант та антисептик ,уповільнює старіння та тонізує шкіру обличчя.
- Екстракт розтопші плямистої - має антиоксидантні , антивікові, бактерицидні властивості ,підвищує пружність та прискорює регенерацію шкіри, знімає подразнення шкіри.
- Lactobacillus Ferment Lysate -Пробіотичний інгредієнт, здатний прискорити відновлення шкіри, сприяючи оновленню клітин і збільшуючи вироблення колагену. Одночасно збільшуючи видалення лусочок шкіри, покращується гідратація шкіри, що забезпечує мінімізацію зморшок
- Ацетат токоферолу -є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Віддушок в засобі нема ,проте є два синтетичних барвника.
Враження
Крем дуже приємний в нанесенні. Завдяки такій консистенції, він добре скользить по шкірі і ним дуже зручно робити легкий масаж обличчя зранку.
Спочатку на шкірі залишається вологий фініш але буквально за хвилинку крем поглинається і залишає відчуття наповненої ,зволоженої шкіри.
Після використання немає жодного липкого або жирного відчуття, крем не перенавантажує шкіру,а робить її ніжною і немов оксамитовою на дотик ,а найголовніше не робить з неї «жирний блинець» на протязі дня.
Мені він ідеально підходить для повсякденного використання, особливо зараз в теплий період, для зими мені здається цього зволоження мені буде недостатньо ,але це вже перевіримо взимку.
Зараз крем прекрасно справляється з вирішенням проблеми як сухість шкіри.
На висипи ,почервоніння я ніякого впливу не помітила ,але добре що і нових не викликав.
Виробник вказує що «ефект зволоження залишається навіть після вмивання» тут мені складно сказати правда це чи ні, бо моїй шкірі протипоказані засоби які очищують до скрипу ,інакше привіт прищі 😅тож навіть після вмивання в мене завжди залишається ефект зволоженої шкіри.
Також він не конфліктує з моїм тональним засобом і мені подобається, що я можу довго не чекати,поки крем вбереться, щоб зробити макіяж.
В результаті після використання крему у мене залишилися лише приємні враження, це гарний кремчик для зволоження шкіри ,тому можу сміливо вам його рекомендувати ❤️
Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
Напевно, це найгарніша по дизайну туш яка в мене була, приємно тримати в руках засіб в такому гарному флаконі.
Великий плюс цієї туші це форма щіточки,вона дуже зручна,нею легко профарбовувати навіть маленькі вії в куточках очей і прицьому не вимазувати шкіру навколо.
Щітинки дуже густі завдяки чому вії вдається профарбувати дуже добре з першого разу і не треба нашаровувати засіб.
Колір насичено чорний і хороша кремова консистенція,не суха і не сильно рідка,от саме те що треба.
Туш гіпоалергена ,на очах відчувається комфортно та не обтяжує вії.
У складі містяться мікроволокна, виробник вказує,що вони піклуються про зміцнення вій,та надають більшого обʼєму.
Але відверто кажучи побачивши ці ворсинки, мені перехотілося тестувати цю туш, бо вони викликають у мене неприємні відчуття 😬
Я просто параноїк і вірогідність того,що крім мого волосся ,в око може ще попасти це волокно з туші, мене не дуже приваблює ..🥲
Та і обʼєму ,якогось особливого від цих волокон на своїх віях я не помітила.
Спочатку, здається наче туш добре зафіксувала підкручені вій але через хвилин 20 вони повертаються у свою природню форму, тому в цьому плані мені навіть більше сподобалась бюджетна туш від LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara,яка фіксує форму моїх вій набагато краще.
Також з неприємного ,це те ,що туш на протязі дня відпечатується роблячи темні плями під очима.
Не сильно критично, але і не те,що очікуєш від туші за 1000 гривень.
Мені ця туш сподобалась 50/50
✅Дуже сподобалась щіточка ,тепер однозначно буду шукати туш зі схожою по формі на цю.
✅Сподобалась консистенція та чудова пігментація
❌Не сподобались ці ворсинки у складі ,це просто не моє..
❌І те що вона відпечатується
Отримати її в подарунок було дуже приємно але повторно,для себе,я б її не придбала, бо є більш достойні бюджетні варіанти.
Коментарі (0)